Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 23/10: Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 23/10: Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 23/10: Όλα όσα θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1 σήμερα, Τετάρτη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 23/10: Τετάρτη και η σειρά του ΑΝΤ1 ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ έρχεται και σήμερα στις 18.15 με νέο επεισόδιο. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ότι η Κάτια καταλαβαίνει πια ότι βρίσκεται σε κίνδυνο όσο είναι στο κτήμα τον Νίκου. Ταυτόχρονα, όμως, προσπαθεί να κρατήσει σε απόσταση τον Αργύρη, παρ’ όλη την έλξη που νοιώθει γι’ αυτόν. Η Μαρίνα αισθάνεται ότι ο Μιχάλης και η Ιωάννα αρχίζουν να δένονται περισσότερο στην προοπτική της γέννησης του παιδιού τους. Την ίδια στιγμή, ο Άρης ζητά επίμονα απ’ την Έλλη να φύγουν απ’ τη βίλα, αφού η πολιορκία της Σοφίας έχει αρχίσει να γίνεται γι’ αυτόν επικίνδυνη.

Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η ΚΑΤΙΑ (Μαριάννα Τουμασάτου) συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε. Χωρίς η ΜΑΡΙΝΑ (Ντόρα Μακρυγιάννη) να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη βιολογική της μητέρα, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Όταν όμως μάθει την αλήθεια θα είναι αργά.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 23/10: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρίνα έχει μια αμήχανη συνάντηση με την Ιωάννα και τον Μιχάλη, που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Άρη κι αυτός την προειδοποιεί να μείνει μακριά του, την ίδια στιγμή που η Έλλη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να διορθώσει τα λάθη της. Η Ρένα, μετά την πιεστική στάση του Αντρέα, φεύγει από το σπίτι και ζητάει από την Μαρίνα να την φιλοξενήσει. Η Κάτια και ο Νίκος καλούν τον Αργύρη για τραπέζι, όμως η βραδιά θα έχει μια απρόσμενα άσχημη εξέλιξη. Όταν ο Αργύρης θα επιστρέψει στο σπίτι του Νίκου για κάτι που ξέχασε, θα δει κάτι που θα τον σοκάρει.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου 22/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις