Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Χανιά: «Τελικά, για τον Joker φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Χανιά: «Τελικά, για τον Joker φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Τσίπρας Χανιά: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις για την ταινία, Joker, αλλά και για τη στάση που έχει κρατήσει η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τσίπρας Χανιά: Στην επέμβαση της αστυνομίας στις αίθουσες προβολής του «Τζόκερ» επανήλθε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την Κρήτη όπου περιοδεύει, διακωμωδώντας τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κατέληξαν στο «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ». Στο σχετικό απόσπασμα που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Instagram, μιλώντας με το μικρόφωνο στο χέρι και περπατώντας ανάμεσα στους συγκεντρωμένους λέει: «…Το πρόβλημα προσπαθήσανε την άλλη μέρα να το αποσιωπήσουνε, να το διακωμωδήσουνε, είπανε ότι πρόκειται για fake news, μετά είπανε ότι πρόκειται για κάποιους γονείς που τσακώθηκαν και φωνάξανε την αστυνομία, μετά είπανε ότι το υπουργείο Πολιτισμού ευθύνεται γιατί κάποιοι υπάλληλοι φωνάξανε την αστυνομία, μετά βγήκε η Μενδώνη και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Πολιτισμού αλλά η αστυνομία, μετά βγήκε ο Χρυσοχοϊδης και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά φταίει το υπουργείο Πολιτισμού, και μετά όλοι μαζί συμφωνήσαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις για την ταινία, Joker, αλλά και για τη στάση που έχει κρατήσει η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Εντωμεταξύ, ενώ στην Ελλάδα μαίνεται μια πολυεπίπεδη και σκληρή αντιπαράθεση, διεθνώς ο Joker βρίσκεται σε τροχιά κατάρριψης ιστορικών ρεκόρ. Για την ακρίβεια, οι ειδικοί περί το box office διατυπώνουν με βεβαιότητα την πρόγνωση ότι το πολυσυζητημένο φιλμ θα αναδειχθεί σύντομα στο πιο επιτυχημένο ακατάλληλο για νέους κάτω των 17 ετών φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου. Όλες οι ενδείξεις για την εμπορική του πορεία, συγκλίνουν στο ότι ο Joker θα φτάσει σύντομα ή και θα ξεπεράσει σε εισπράξεις από εισιτήρια ανά τον πλανήτη τα 900 εκατ. δολάρια. Προς το παρόν ο Joker με 737 εκατ. δολάρια πλησιάζει τάχιστα το The Matrix: Reloaded (738,5 εκατ.) και κυνηγά το Deadpool (783,6 εκατ.) και Deadpool 2 (785 εκατ. δολάρια).

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις