Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κατσαρίδες στον κήπο: Ήθελε να κάψει τη φωλιά και προκάλεσε έκρηξη(vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κατσαρίδες στον κήπο: Ήθελε να κάψει τη φωλιά και προκάλεσε έκρηξη(vid)

Κατσαρίδες στον κήπο: To γκαζόν του κήπου του ανατίναξε ένας άνδρας στην Βραζιλία στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από τις κατσαρίδες που είχαν εισβάλει στην πίσω αυλή του.

Κατσαρίδες στον κήπο: To γκαζόν του κήπου του ανατίναξε ένας άνδρας στην Βραζιλία στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από τις κατσαρίδες που είχαν εισβάλει στην πίσω αυλή του. Όταν τα αηδιαστικά έντομα εισέβαλαν στον κήπο του, ο Σεζάρ Σμιτζ αποφάσισε να προσπαθήσει να τα ξεφορτωθεί βάζοντας φωτιά στην φωλιά που είχαν φτιάξει. Την στιγμή κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος της οικίας και δείχνει την έκρηξη που γίνεται, με τα τεράστια κομμάτια χλοοτάπητα να πετάγονται στον ουρανό, ένα τραπέζι να εκσφενδονίζεται και δύο σκύλους να τρέχουν να απομακρυνθούν.

Ο 48χρονος οδηγός φορτηγών, που ζει στην πόλη Ερεάς Μαρκέζ, στην νότια Βραζιλία, δήλωσε στο Focus on News: «Η γυναίκα μου παραπονέθηκε ότι υπάρχουν πολλές κατσαρίδες στον κήπο μας. Τις φοβάται και με παρακάλεσε να καταστρέψω την φωλιά τους». Αρχικά, ο Σμιτζ χρησιμοποίησε ένα εντομοκτόνο για να σκοτώσει τις κατσαρίδες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βγουν όλες έξω από την φωλιά τους. Τότε, αναζητώντας μια άλλη λύση για να απαλλαγεί από τα έντομα ήταν να βάλει φωτιά στην φωλιά τους. Έριξε λίγη βενζίνη και άναψε ένα σπίρτο. Το αποτέλεσμα ήταν να ανατιναχτεί στον αέρα η φωλιά. Όπως δήλωσε ο Σμιτζ: «Έπρεπε να το είχα σκεφτεί. Αλλά δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ευτυχώς η ζημιά περιορίστηκε στον χλοοτάπητα. Αν στεκόμουν πιο κοντά, μπορεί και να είχα πεθάνει».

Κατσαρίδες στον κήπο: Δείτε την στιγμή της ανατίναξης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις