Ολυμπιακός – Μπάγερν 2-3: Άξιζε κάτι παραπάνω (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μπάγερν 2-3: Άξιζε κάτι παραπάνω (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Το πάλεψε μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Μπάγερν που έδειξε ανωτερότητα σε καίρια σημεία του παιχνιδιού

23.10.2019 | 02:52

Ολυμπιακός – Μπάγερν 2-3: Η μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκε, το πάλεψε, διεκδίκησε μέχρι τέλους την ισοπαλία αλλά ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-2 για την 3η αγωνιστική του Champions League και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν πόντο. Θεωρητικά έχει ελπίδες ακόμη και για την δεύτερη θέση, όμως αντικειμενικά μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον νικήσει στην έδρα του πλέον τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε απέναντι στην Μπάγερν χάρη σε μια εκπληκτική κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 23ο λεπτό. Η μπάλα ίσα που πέρασε τη γραμμή και αν δεν υπήρχε η goalline technology να το επιβεβαιώσει, όλοι θα πίστευαν ότι ο Νόιερ έκανε την απόκρουση του αγώνα. Στο 34′ ο συνήθης ύποπτος Λεβαντόφσκι πέτυχε το 1-1 μετά από απόκρουση του Σα σε σουτ του Μίλερ. Ο ίδιος έκανε και το 2-1 στο 62′ όταν σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή ο Μίλερ πήρε την κεφαλιά και ο Πολωνός σκόραρε χωρίς να συναντήσει σοβαρή αντίσταση από τον Σεμέδο.

Το 3-1 και η αντίδραση

Στο 75΄ οι Βαυαροί ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι. Το πρώτο σουτ του Κοουτίνιο κόντραρε πάνω στους αντίπαλους αμυντικούς και στην επαναφορά ο Τολισό πέτυχε το ωραιότερο γκολ της βραδιάς. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί και με τη βοήθεια της τύχης μείωσαν σε 3-2 με τον Γκιγιέρμε στο 79′ το σουτ του οποίου κόντραρε πάνω στον Τιάγκο Αλκάνταρα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Η προσπάθεια για το 3-3 ήταν συγκλονιστική μέχρι το φινάλε αλλά τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις ο Νόιερ είπε «όχι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέντο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (68’ Λοβέρα), Καμαρά (88’ Ρατζέλοβιτς), Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας (79’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Παβάρ, Ερνάντες (59’ Μπόατενγκ), Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ (46’ Τολισό), Γκνάμπρι, Κουτίνιο, Μίλερ (86’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 9

2. ΤΟΤΕΝΑΜ 4

3. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6 NOEMBΡΙΟΥ)

19:55 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

19:55 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Μαρτίνς: «Μπορούσαμε έναν βαθμό»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη του αγώνα. «Στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν ήταν καλύτερη. Εμείς σκοράραμε στη μοναδική μας ευκαιρία. Στο δεύτερο όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω έναν βαθμό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε» τόνισε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Κοιτάξαμε στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο κόσμος μας βοήθησε. Είμαστε λυπημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαστε Ολυμπιακός. Πρέπει να παραδεχθούμε πως παλέψαμε».

Exit mobile version