Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόρτμουντ: Ο Μουρίνιο μαθαίνει γερμανικά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντόρτμουντ: Ο Μουρίνιο μαθαίνει γερμανικά

Ντόρτμουντ: Ο γερμανικός και ο αγγλικός Τύπος στέλνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Ντόρτμουντ για να αντικαταστήσει τον Λουσιέν Φαβρ - Πριν λίγο καιρό ήταν υποψήφιος για την Τότεναμ

Ντόρτμουντ: Η ερώτηση θα μπορούσε να είναι πολύ απλή: Αυτόν τον Μουρίνιο ποιος τελικά θα τον προσλάβει; Η νέα απάντηση που δίνεται αφορά την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ωστόσο, θυμίζουμε ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Πορτογάλος προπονητής και νυν σχολιαστής στο «Sky Sports» ετοιμαζόταν για να αναλάβει την Τότεναμ. Οι bookmakers, ειδικά στην Αγγλία, τον έδιναν ως πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η γερμανική «Bild» έγραφε σήμερα ότι ο Ζοσέ μαθαίνει γερμανικά. Καθόλου απίθανο αν κρίνουμε ότι ως διερμηνέας ξεκίνησε στους πάγκους και έχει έφεση στο να μαθαίνει γρήγορα ξένες γλώσσες. Όπως αναφέρεται λοιπόν στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, έχει ήδη γίνει επαφή και με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ντόρτμουντ Χανς Γιόακιμ Βάτσκε. Χωρίς να διευκρινίζεται αν πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο διερευνητικό ή πιο προχωρημένο.

Του αρέσει το «γυαλί»

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές για προτάσεις και ενδιαφέρον για τον Μουρίνιο. Η Ντόρτμουντ, η Τότεναμ, η Ρεάλ, η Βόλφσμπουργκ, η Σάλκε είναι οι ομάδες που γράφτηκε και ακούστηκε τον τελευταίο καιρό ότι τον προσέγγισαν. Το θέμα είναι αν ο ίδιος ενδιαφέρεται να επιστρέψει στους πάγκους ή αν πλέον έχει κάνει την επιλογή του ως τηλεσχολιαστής. Ο Μουρίνο λατρεύει να αυτοπροβάλλεται και το «Sky Sports» του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Δεν χρειάζεται να περιμένει τη συνέντευξη Τύπου για να βγει στο «γυαλί» και να πει τα δικά του. Τα λέει πιο άμεσα μέσα από την εκπομπή που σχολιάζει τα παιχνίδια και δεν πρέπει να κάνει εντύπωση το ότι ίσως προτιμάει πλέον να είναι τηλεοπτικός αστέρας και όχι ένας μεγάλος και τρανός προπονητής. Αν υπήρχε στόχος για να συνεχίσει να δουλεύει στους πάγκους, αυτός είναι η εθνική Αγγλίας. Μεγάλο του όνειρο από παλιά, το οποίο θα ήθελε να κάνει πραγματικότητα σε μεγαλύτερη ηλικία. Εκτός αν πράγματι θέλει να δοκιμάσει και στο γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το μοναδικό από τα τέσσερα μεγάλα της Ευρώπης που δεν έχει ζήσει εκ των έσω. Ίδωμεν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις