Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 22/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 22/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 22/10: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 που προβάλλεται στις 18:40.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 22/10: Τρίτη σήμερα και η σειρά του ΑΝΤ1 ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’, έρχεται και σήμερα στις 18.40 με νέο επεισόδιο και συγκλονιστικές εξελίξεις. Δύο γυναίκες απέναντι στην αλήθεια. Μόνο μία θυσία θα φέρει την εξιλέωση. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, θα δούμε ότι η Μαρίνα έχει μια αμήχανη συνάντηση με την Ιωάννα και τον Μιχάλη, που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Άρη κι αυτός την προειδοποιεί να μείνει μακριά του, την ίδια στιγμή που η Έλλη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να διορθώσει τα λάθη της.

Η Ρένα, μετά την πιεστική στάση του Αντρέα, φεύγει από το σπίτι και ζητάει από την Μαρίνα να την φιλοξενήσει. Η Κάτια και ο Νίκος καλούν τον Αργύρη για τραπέζι, όμως η βραδιά θα έχει μια απρόσμενα άσχημη εξέλιξη. Όταν ο Αργύρης θα επιστρέψει στο σπίτι του Νίκου για κάτι που ξέχασε, θα δει κάτι που θα τον σοκάρει.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 22/10: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 21/10: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο νοτιοκορεάτικο σίριαλ Unknown Woman που προβλήθηκε το 2017 στο τηλεοπτικό δίκτυο KBS2. Τη ελληνική διασκευή του σεναρίου επιμελείται η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ την σκηνοθεσία της σειράς η Βίκυ Μανώλη και ο Λίνος Χριστοδούλου. Το Μάϊο του 2019 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Κάτια και τον Νίκο να ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο κτήμα την Κλειώ, τον Κωστή και τα παιδιά. Η Ρένα κι ο Αντρέας διαφωνούν για το αν η Ρένα θα συνεχίσει ή όχι τη θεραπεία για να προχωρήσει η εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης ανακοίνωσε στην Μαρίνα την απόφασή του για το αν θα συγκατοικήσει ή όχι  με την Ιωάννα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει τη Σοφία μετά τη νύχτα που πέρασαν μαζί κι εκείνη αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την Έλλη, της ζητάει να φύγουν εκείνη κι ο Άρης από το σπίτι.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 21/10: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις