Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 15: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 22/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 15: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 22/10

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 15: Ο Δούκας συναντά τον Κυπραίο με στόχο να τον διώξει από το χωριό.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 15: Στο αποψινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», o Δούκας συναντάει τον Κυπραίο για να τον διώξει από το χωριό. Ο Κυπραίος προσπαθεί να συμμαχήσει μαζί του και να τον πείσει πως μπορεί να του φανεί χρήσιμος. Ο Λάμπρος και η Ελένη παρασύρονται στιγμιαία από τα αισθήματά τους αλλά η Ελένη ξέρει πως δεν μπορούν να είναι μαζί. Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Θ’ αποφασίσει να φύγουν οι δυο τους για το Παρίσι; Το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης έχει διχάσει το χωριό και πολλοί κατηγορούν την Ελένη.

Ο Δούκας προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του. Θα υποχωρήσει ο Νικηφόρος για να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπάει; Η Μυρσίνη επισκέπτεται άλλη μια φορά τον Κυπραίο μόνο που αυτήν τη φορά η συνάντησή τους παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Η Ελένη πάει στον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας. Θα δεχτεί να παραχωρήσει τα χωράφια της για να γίνει ο γάμος;

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 15: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

«Άγριες Μέλισσες»: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου της Δευτέρας

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι το χωριό ενημερώθηκε για την εγκύκλιο του Υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου. Η Ελένη κατάλαβε πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά. Ο Νικηφόρος συγκρούστηκε για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη ενώ ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας έκανε μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους.

Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εξέπληξε ολόκληρο το Διαφάνι. Η Ασημίνα πήρε μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχτηκε μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών. Θα είναι και το μοιραίο βήμα για τον έρωτα τους.

 «Άγριες Μέλισσες»: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις