Τσίπρας Χανιά: Λεκτική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Χανιά: Λεκτική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσίπρας Χανιά: Έντονη φραστική επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ένας νεαρός άνδρας τη Δευτέρα, το μεσημέρι, στις Μουρνιές.

22.10.2019 | 06:32

Τσίπρας Χανιά: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε ασχολίαστη την φραστική επίθεση που δέχτηκε στα Χανιά, στην διάρκεια της περιοδείας του χθες. Ο πρώην πρωθυπουργός είδε έναν άνδρα να πλησιάζει και να τον αποκαλεί «πουλημένο», ζητώντας του να φύγει από εκεί. Οι άνδρες της ασφάλειας του κ. Τσίπρα τον απομάκρυναν, με τον ίδιο στην ομιλία του, να λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται την διαφορετική άποψη.

«Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη… Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του:

Τσίπρας Χανιά: Η σπόντα του δημάρχου

Αξιοσημείωτο είναι και ένα περιστατικό κατά την επίσκεψη Τσίπρα, νωρίτερα τη Δευτέρα, στο Κολυμπάρι. Μπαίνοντας στο εστιατόριο όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και με πολίτες, ήρθε σε επαφή και με τον κ. Γιάννη Μαλανδράκη, τον οποίο χαιρέτησε μεν, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει ότι είναι ο δήμαρχος Πλατανιά.

Ο κ. Μαλανδράκης συστήθηκε στον κ. Τσίπρα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο κ. Γιάννης Λουφαρδάκης -ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Αρναουτάκη στις πρόσφατες εκλογές, προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ- αποκάλεσε τον δήμαρχο Πλατανιά ως τον «κύριο σταθερά 65%».

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα, ο οποίος σταμάτησε και έπιασε «ψιλή κουβέντα» με τον κ. Μαλανδράκη.

– «65%; Στον δεύτερο γύρο;» ρώτησε ο κ. Τσίπρας.

– «Όχι. Στον πρώτο» απάντησε ο κ. Μαλανδράκης.

– «Πώς τα κατάφερες;» ρώτησε ξανά ο κ. Τσίπρας.

– «Το σημαντικό είναι ότι λέμε αλήθειες στους ανθρώπους, είμαστε κοντά τους και τους λέμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι δεν μπορούμε» απάντησε ο κ. Μαλανδράκης.

Exit mobile version