Κωνσταντίνος Αργυρός αδέρφια: Τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν με εξωσωματική στην Ελλάδα

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός αδέρφια: Τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν με εξωσωματική στην Ελλάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Κωνσταντίνος Αργυρός αδέρφια: Ο διάσημος τραγουδιστής, με την ξεχωριστή φωνή, αποτελει έναν από τους πιο ταλαντούχους, νέους τραγουδιστές, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ανοδική πορεία.

22.10.2019 | 11:48

Κωνσταντίνος Αργυρός αδέρφια: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο όμορφους και ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ανοδική πορεία. Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία, καθώς δουλεύει σκληρά και έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ την οικογένειά του, την οποία αγαπά πολύ, και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να τον αφιερώνει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άλλα δύο αδέλφια, την Κατερίνα και τον Παύλο. Οι τρεις τους γεννήθηκαν το 1986 και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο γνωστός τραγουδιστής, στις εκπομπές «Όλα» και «Dot» αντίστοιχα.

Κωνσταντίνος Αργυρός αδέρφια: Δείτε την συνέντευξη του τραγουδιστή στο Dot

Κωνσταντίνος Αργυρός αδέρφια: Η δικηγόρος, Κατερίνα Αργυρού, ποζάρει με τον αδερφό της

Τα τρία αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Χθες το απόγευμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του αδερφή. Η Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και πριν από περίπου ένα χρόνο παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της, μετακομίζοντας στην Ολλανδία. Όσο για την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει σχέση με Τουρκάλα τραγουδίστρια. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό, με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη να σχολιάζει: «Family», που σημαίνει οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την προσωπική ζωή του, καιρό τώρα, φήμες θέλουν τον διάσημο τραγουδιστή να έχει σχέση με την Τουρκάλα τραγουδίστρια, Irem Derici. Βέβαια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, χωρίς να την εκθέτει στα Μέσα, προβάλλοντας μόνο τη δουλειά του. Μάλιστα, δημοσιεύματα της  τούρκικης εφημερίδας Huriyet, είχαν γράψει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός». Η φιλία τους φέρεται να άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη, Το ρεπορτάζ ωστόσο δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Exit mobile version