Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μωρό Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε βρέφος μπροστά στην είσοδο πολυκατοικίας
ΕΛΛΑΔΑ

Μωρό Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε βρέφος μπροστά στην είσοδο πολυκατοικίας

Μωρό Θεσσαλονίκη: Το βρέφος εντοπίστηκε στις 13:00 στην περιοχή της Χαριλάου.

Μωρό Θεσσαλονίκη: Ένα μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μπροστά από πολυκατοικία, το μεσημέρι της Τρίτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Χαριλάου. Συγκεκριμένα, ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε το βρέφος γύρω στη μία το μεσημέρι, στην είσοδο της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Ιακωβου Πολυλά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το βρέφος, αγνώστου φύλλου ακόμη, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Παράλληλη σήμερα στην περιοχή του Αίγιου βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμάτων ένα μωρό. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα filodimos.gr η Ασφάλεια έλαβε ανώνυμη καταγγελία ότι μια 30χρονη γυναίκα επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Συνοικισμό Αιγίου πέταξε το μωρό της στον κάδο των σκουπιδιών και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου. Άνδρες της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν το νεκρό νεογνό, ενώ η 30χρονη που όπως καταγγέλθηκε το πέταξε νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο του Ρίο. Άγνωστο παραμένει αν το μωρό ήταν ζωντανό όταν η 30χρονη το πέταξε στον κάδο ή είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Mωρό βρέθηκε: Ιστορίες με μωρά σε κάδους απορριμάτων

Το τελευταίο -σχετικά- διάστημα, δύο παρόμοιες ιστορίες με νεογνά που βρέθηκαν στον κάδο απορριμάτων σε περιοχές των Αθηνών είχαν συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης μια φοιτήτρια γέννησε μόνη της στο μπάνιο και ύστερα πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της. Στην Πετρούπολη, πάλι, βρέθηκε νεκρό ένα μωρό σε κάδο και ύστερα από λίγο καιρό ανακαλύφθηκε η νεαρή μητέρα του η οποία μαζί με την μητέρα της το είχαν πετάξει στα σκουπίδια.

Μωρό βρέθηκε: Ανάλογο περιστατικό, έναν μήνα πριν στην Νέα Ιωνία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις