Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Lady Gaga συναυλία: Η άτυχη στιγμή που έπεσε από την σκηνή (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga συναυλία: Η άτυχη στιγμή που έπεσε από την σκηνή (vid)

Lady Gaga συναυλία: Έμειναν άφωνοι οι θαυμαστές της Lady Gaga, από ένα απρόοπτο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας.

Lady Gaga συναυλία:  Άφωνοι έμειναν οι θαυμαστές της Lady Gaga, λόγω ενός απροόπτου που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας. Την ώρα που το κοινό διασκέδαζε και απολάμβανε την αγαπημένη του τραγουδίστρια, η οποία λέγεται ότι φταίει για τον χωρισμό του Μπράντλεϊ Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ, «πάγωσε», καθώς την είδε να πέφτει ξαφνικά από τη σκηνή. Όλα συνέβησαν όταν κάποια στιγμή, η Lady Gaga άρχισε να χορεύει ξέφρενα με έναν θαυμαστή της, τον οποίο είχε καλέσει η ίδια να ανέβει στη σκηνή.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ο νεαρός άνδρας κρατά την εκκεντρική τραγουδίστρια από τη μέση, ενώ η ίδια έχει τυλίξει με τα πόδια της τη μέση του. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως ήθελε η Lady Gaga, καθώς φαίνεται ο θαυμαστής της να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό. Η τούμπα των δύο δεν ήταν και τόσο ομαλή αφού, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ο θαυμαστής έπεσε πάνω στην Gaga.

Lady Gaga συναυλία: Η πλάκα της τραγουδίστριας στον θαυμαστή της

Παρ’ όλα αυτά, η Lady Gaga χειρίστηκε το περιστατικό με ψυχραιμία και χιούμορ, «Όλα είναι οκ», είπε αμέσως μετά την τούμπα στους θαυμαστές της που τρόμαξαν, θέλοντας να τους καθησυχάσει. «Το μόνο πράγμα που δεν είναι εντάξει, είναι ότι χρειαζόμαστε μερικά σκαλιά για τη σκηνή, ώστε να ανέβω ξανά πάνω», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, θέλοντας να καθησυχάσει τον θαυμαστή της που λέγεται Τζακ, ο οποίος λέγεται ότι ξέσπασε σε κλάματα μετά το ατύχημα, τον ξανακάλεσε στη σκηνή και του έκανε πλάκα.

«Μην ανησυχείς, όλα είναι καλά. Δε φταις εσύ. Μπορείς να μου υποσχεθείς κάτι; Μπορείς να συγχωρήσεις αυτή τη στιγμή τον εαυτό σου για αυτό που μόλις συνέβη;», του είπε χαρακτηριστικά. Μετά την πτώση, η Lady Gaga τραγούδησε το «Million Reasons» με τον Τζακ στο πλευρό της, λέγοντας στο κοινό: «Νομίζω αυτό είναι απίστευτο… Αγαπιόμαστε τόσο πολύ που πέσαμε από τη σκηνή. Ξέρεις τι κάναμε; Πέσαμε ο ένας στα χέρια του άλλου Τζακ. Είμαστε σαν τον Τζακ και τη Ρόουζ από τον Τιτανικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις