Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Άγριες Μέλισσες” ηθοποιός: Ποιος αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς επιστρέφει σε ρόλο – έκπληξη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Άγριες Μέλισσες” ηθοποιός: Ποιος αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς επιστρέφει σε ρόλο – έκπληξη

"Άγριες Μέλισσες" ηθοποιός: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες επιστρέφει

“Άγριες Μέλισσες” ηθοποιός: Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Αν και ο ήρωας αυτός δολοφονήθηκε, εμφανίζεται και πάλι στο επεισόδιο της Δευτέρας. O Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Γιάννο στις «Άγριες Μέλισσες» μας είχε προειδοποιήσει – σε συνέντευξή του σε γνωστό ιστότοπο – ότι θα ξαναδούμε τον χαρακτήρα σε επόμενα επεισόδια. Παρότι ο «τρελός του χωριού» δολοφονήθηκε από τον Δούκα Σεβαστό, παίρνοντας το φταίξιμο για τη δολοφονία του γιου του, Σέργιου, το σενάριο της σειράς εντάσσει και πάλι τον Γιάννο στα νέα επεισόδια.

Δεν πρόκειται για κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο. Παρότι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του πως υπήρχαν σκέψεις να ενταχθεί στις «Άγριες Μέλισσες» ως φάντασμα (ή μάλλον συνείδηση και τύψεις των πρωταγωνιστών), οι σκέψεις αυτές εγκαταλείφθηκαν. Ωστόσο, η παρουσία του στη σειρά κρίθηκε απαραίτητη σε flashback από το παρελθόν που θα διαφωτίσουν τα μυστικά που βαραίνουν το Διαφάνι.

“Άγριες Μέλισσες”: Τα flashabacks με τον Γιάννο

Η Δρόσω και ο Γιάννος χορεύουν και τραγουδούν σε ένα flashaback της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πριν τη δολοφονία. Στο υλικό που έχει δώσει το κανάλι αναφορικά με όσα αναμένεται να δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» αυτή την εβδομάδα, εμφανίζεται ο Γιάννος να χορεύει με τη Δρόσω στο δάσος. Την εικόνα του Γιάννου βέβαια, παρατηρούμε φευγαλέα και στο τελευταίο καρέ του τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Bovary

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις