Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 14: Τι θα δούμε σήμερα (21/10) Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 14: Τι θα δούμε σήμερα (21/10) Δευτέρα

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 14: Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 14: Δευτέρα σήμερα και η σειρά ‘Άγριες Μέλισσες’ επιστρέφει με νέο επεισόδιο και συγκλονιστικές εξελίξεις. Το χωριό ενημερώνεται για την εγκύκλιο του Υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου. Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά. Ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη ενώ ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους. Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι. Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών. Θα είναι και το μοιραίο βήμα για τον έρωτα τους;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ότι το χωριό ενημερώνεται για την εγκύκλιο του Υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου. Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της. Μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά. Ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη.

Ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους. Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι. Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών. Θα είναι και το μοιραίο βήμα για τον έρωτα τους;

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 14: Δείτε το τρέιλερ

«Άγριες Μέλισσες»: Η υπόθεση της σειράς

Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον Κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δροσώς. Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους. Έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα. Παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις