Αθήνα

°C

Παρασκευή

16

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 21/10: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 21/10: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα στο νέο επεισόδιο

''8 Λέξεις'' 21/10: Ο Οδυσσέας συμβουλεύει την Ηλιάνα να πάψει να παρακαλάει τον Μιχαήλ για διαζύγιο, να πάρει το παιδί και να πάνε στο σπίτι του Άκη.

”8 Λέξεις” 21/10: Δευτέρα σήμερα και η σειρά ”8 Λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου ανοίγει την εβδομάδα με νέο επεισόδιο και καταιγιστικέ εξελίξεις. Στο προηγούμενο επεισόδιο της Πέμπτης, είδαμε την ανακάλυψη του Άκη ενός στοιχείου όσον αφορά το παρελθόν της Ευγενίας. Η Εύα παρόλο που αναγνωρίζει την προσπάθεια του Σίμου, διατηρεί τον Νικηφόρο στη ζωή της, απολαμβάνοντας την φιλία του, ενώ ο Σίμος ενδίδει για μια ακόμη φορά στο πάθος του για τον τζόγο.  Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Άκη για τον γάμο του με την Ευγενία και ο Άκης πραγματοποιεί την απειλή του, προχωράει στην αλλαγή της διαθήκης με σκοπό να τον αποκληρώσει. Ο Οδυσσέας εκμυστηρεύεται στον Νικηφόρο όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Μιχαήλ περνάει αμέσως στην αντεπίθεση. Μια πλημμύρα στο πατρικό της Ναυσικάς, έφερε στην επιφάνεια ένα μακάβριο μυστικό… που έρχεται θαμμένο από το σαγράδο.

Το αποψινό επεισόδιο έρχεται με νέα δεδομένα στη σειρά και συγκλονιστικές εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, η ανακάλυψη του σκελετού στο σαγράδο δημιουργεί μεγάλη ταραχή πρώτα στον Οδυσσέα, ο οποίος καλεί αμέσως την αστυνομία και μετά τη Ναυσικά και τον Μιχαήλ. Η είδηση γίνεται γρήγορα γνωστή και οι δημοσιογράφοι τους πολιορκούν, ενώ η αστυνομία ξεκινάει τις ανακρίσεις. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ καταφέρνει να πείσει τη μικρή Αριάδνη και να την πάρει από το σπίτι του Άκη, ενώ αναγκαστικά ακολουθεί και η Ηλιάνα που δεν θέλει να αφήσει μόνο του το παιδί της. Τα πράγματα στο σπίτι γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Μιχαήλ και την Ηλιάνα, αφού η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ψυχρή και τεταμένη.

”8 Λέξεις”: Δείτε ολόκληρο το προηγούμενο επεισόδιο 17/10

”8 Λέξεις” 21/10: Ο Οδυσσέας πιέζει τη Ναυσικά να του δώσει απαντήσεις

Επιπλέον ο Σίμος που έχει χάσει στα χαρτιά τις 10.000 ευρώ, είναι σε δραματική κατάσταση και προκειμένου να παραπλανήσει την Εύα, «σκηνοθετεί» διάρρηξη στο σπίτι τους. Ο Δημήτρης προσπαθεί να καλοπιάσει την Ηλιάνα, προκειμένου να δεχτεί το γεγονός του γάμου του με την Ευγενία, αλλά η αδερφή του θυμωμένη τον διώχνει από το σπίτι τους. Ο Λουκάς, μεθυσμένος, πάει στο σπίτι του Μιλτιάδη, αποφασισμένος να πει όλη την αλήθεια στην Κατερίνα. Ο Οδυσσέας πιέζει τη Ναυσικά να του δώσει απαντήσεις σχετικά με τον σκελετό που βρέθηκε στο σαγράδο, αλλά εκείνη δεν δείχνει να ξέρει τίποτα, ενώ η Νόνα που μάλλον κρύβει πολλά είναι σε καταστολή στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Χρυσούλα ενημερώνει την αστυνομία για την εξαφάνιση της ξαδέρφης της προ δεκαετίας. Η Ρωξάνη αρχίζει να έλκεται και πάλι από τον Μιχαήλ, ο οποίος σε μια στιγμή αδυναμίας της λέει πως σκοπεύει να αναγνωρίσει το παιδί. Η Εύα σοκάρεται από τη ληστεία στο σπίτι, ενώ ο Σίμος βουλιάζει στις τύψεις. Ο Οδυσσέας συμβουλεύει την Ηλιάνα να πάψει να παρακαλάει τον Μιχαήλ για διαζύγιο, να πάρει το παιδί και να πάνε στο σπίτι του Άκη. Παράλληλα ο Άκης συνεχίζει να πολεμάει τον Μιχαήλ με κάθε μέσο. Η κατάσταση της υγείας της Ολυμπίας ξαφνικά χειροτερεύει.

”8 Λέξεις” 21/10: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της Δευτέρας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις