Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης μπάνιο: Σε παραλία στη Στούμπα ο πρωθυπουργός, παρέα με τη Μαρέβα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης μπάνιο: Σε παραλία στη Στούμπα ο πρωθυπουργός, παρέα με τη Μαρέβα

Μητσοτάκης μπάνιο: Την ευκαιρία να κάνει μπάνιο με φίλους είχε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραλία της Καλογριάς.

Μητσοτάκης μπάνιο: Μπορεί να τελειώνει μέχρι και ο Οκτώβρης, όμως ακόμα φοράμε καλοκαιρινά και οι παραλίες είναι γεμάτες. Έτσι λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε το Σάββατο στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας για τα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λι Φέρμορ. Το πρωί της Κυριακής, αφού ήταν στην περιοχή, σκέφτηκε να πάει για μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και φίλους  στη γνωστή παραλία της Καλογριάς, δίπλα στη Στούπα.

Τον πρωθυπουργό εντόπισε στην παραλία η εφημερίδα Θάρρος και δημοσίευσε φωτογραφίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί ήταν αυτοί που συνομίλησαν μαζί του, ενώ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε από τη θάλασσα, πλησίασε μια παρέα νέων που έκπληκτοι είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει κοντά τους και τελικά να ανοίγουν… κουβεντούλα.

Γέμισαν οι παραλίες και στην Αττική

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Αθηναίοι γέμισαν χθες τις παραλίες της Αττικής. Οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή οδήγησαν πολλούς να φορέσουν και πάλι τα μαγιό τους και να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις