Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα σπουδές: Η πολυεθνική, οι γονείς και ο έρωτας με τον Τανιμανίδη – Όσα είπε στην Τατιάνα
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα σπουδές: Η πολυεθνική, οι γονείς και ο έρωτας με τον Τανιμανίδη – Όσα είπε στην Τατιάνα

Χριστίνα Μπόμπα σπουδές: Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα.

Χριστίνα Μπόμπα σπουδές: Τη Χριστίνα Μπόμπα φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η οικοδέσποινα του The Voice μίλησε για τις σπουδές της στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την υποψηφιότητά της για διδάκτωρ, την δουλειά της σε πολυεθνική αλλά και την γνωριμία και τον γάμο με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όμως μεγάλωσε στη Λαμία, αφού από εκεί κατάγονται οι γονείς της. Από μικρή είχε κλίση στις θετικές επιστήμες, μεγάλη αδυναμία στα μαθηματικά και αυτός είναι ο λόγος που ενώ αγαπούσε το μάρκετινγκ, μπήκε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, αποφοιτώντας μάλιστα με 8. Ασχολήθηκε με την έρευνα και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται σε μια πολυεθνική.

Λίγα χρόνια αργότερα και ενώ ασχολούνταν με το μάρκετινγκ γνώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος της κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον με την προσωπικότητά του, που ήξερε ότι αυτός είναι ο άνδρας που θέλει να παντρευτεί! Οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, με την όμορφη Χριστίνα Μπόμπα να αφήνει τη δουλειά της στην Αθήνα και να ακολουθεί τον αγαπημένο της στον Άγιο Δομίνικο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Σίφνο έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους, επισφραγίζοντας έτσι ενώπιον Θεού και ανθρώπων την αγάπη του.

Χριστίνα Μπόμπα: ‘Η πιο τολμηρή απόφαση της ζωής μου’

Πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές, ενώ ο ίδιος ο Σάκης είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη Χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν ως στέλεχος σε μια εταιρεία. Ποια όμως ήταν η δουλειά της; Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσω Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της την πιο τολμηρή απόφαση της ζωής της.

“Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές του 2017. Όταν πήρα την πιο τολμηρή, αλλά και πιο χαρούμενη απόφαση της ζωής μου! Ήταν η πρώτη χρόνια που ζήσαμε στη Δομινικανή Δημοκρατία, το δεύτερο μας πια σπίτι! Πριν από αυτό εργαζόμουν στέλεχος σε μία εταιρία στο marketing και μου άρεσε πολύ, αλλά η καρδιά μου πάντα έλεγε πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου ταξιδεύοντας. 3 χρόνια (και πολλά ταξίδια) μετά, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για εμένα εδώ πίσω στην Ελλάδα μας και η σκέψη που έχω είναι: «να τολμάς, να μαθαίνεις, να ονειρεύεσαι, να κανείς! Η ζωή είναι μία, να τη ζεις όπως εσύ θες και ονειρεύεσαι και όχι όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε οι άλλοι!» #Lufthansa #LifeChangingPlaces” έγραψε η Χριστίνα!

View this post on Instagram

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές του 2017. Όταν πήρα την πιο τολμηρή, αλλά και πιο χαρούμενη απόφαση της ζωής μου! Ήταν η πρώτη χρόνια που ζήσαμε στη Δομινικανή Δημοκρατία, το δεύτερο μας πια σπίτι! Πριν από αυτό εργαζόμουν στέλεχος σε μία εταιρία στο marketing και μου άρεσε πολύ, αλλά η καρδιά μου πάντα έλεγε πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου ταξιδεύοντας. 3 χρόνια (και πολλά ταξίδια) μετά, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για εμένα εδώ πίσω στην Ελλάδα μας και η σκέψη που έχω είναι: «να τολμάς, να μαθαίνεις, να ονειρεύεσαι, να κανείς! Η ζωή είναι μία, να τη ζεις όπως εσύ θες και ονειρεύεσαι και όχι όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε οι άλλοι!» #Lufthansa #LifeChangingPlaces

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις