Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Οι διπροσωπίες, οι καβγάδες και η… ”εκδίκηση”
LIFESTYLE

GNTM 2: Οι διπροσωπίες, οι καβγάδες και η… ”εκδίκηση”

GNTM 2: Λίγο μετά από την αποχώρησή της από το GNTM 2, η Σίλια Ευαγγέλου, κατηγορείται ότι είπε ψέματα για να περάσει στο ριάλιτι μόδας.

GNTM 2: Το μοντέλο είχε αποχωρήσει στην δοκιμασία που οι παίκτριες έπρεπε να φωτογραφηθούν κάνοντας ντουζ πάνω σε ένα όχημα, που περνούσε από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των καλλιστείων Star & Mr GS Hellas, κατηγορεί την παίκτρια του GNTM 2, ότι αθέτησε τους όρους του συμφωνητικού που είχε υπογράψει για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ομορφιάς και προσποιήθηκε πως ήταν άρρωστη, ενώ παράλληλα πέρασε από τις οντισιόν του ριάλιτι και κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Ο πρόεδρος κατηγορεί την Σίλια, αν και υπήρχε όρος για τη συμμετοχή των κοριτσιών στο GNTM 2 την περίοδο των καλλιστείων, πέρασε στους ημιτελικούς και έκανε την επίσημη φωτογράφιση. Αυτό, όμως, έφερε οικονομικές συνέπειες στους διοργανωτές, όταν άφησε το διαγωνισμό, για να πάει στο ριάλιτι μόδας. Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ ξεκαθάρισε, πως είχε ενημερώσει τον πρόεδρο των καλλιστείων για τη συμμετοχή της στο GNTM 2.

GNTM 2: Η συμμετοχή της Σίλιας στα καλλιστεία

Ανάμεσα στις παίκτριες που πέρασαν στο σπίτι του GNTM είναι και η νεαρή καλλονή Σίλια Ευαγγέλου. Η 24χρονη Σίλια κατάγεται από την Ολλανδία και την Ηγουμενίτσα και είναι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό Πάτρας. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος σε εταιρεία επίπλων στη Γερμανία και στην υποδοχή σε μαγαζιά εστίασης και ψυχαγωγίας. Λατρεύει τα ταξίδια, το beach volley και το τένις, αλλά και να διαβάζει αισθηματικά μυθιστορήματα. Θέλει να κάνει εθελοντισμό στην Αφρική γιατί η προσφορά είναι κάτι που τη γεμίζει. Όταν ήταν 22 χρονών είχε περάσει στο Bootcamp του γερμανικού Next Top Model αλλά δεν πήγε ποτέ. Φέτος είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο ελληνικό ριάλιτι μόδας.

Το όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στην Αμερική ως commercial μοντέλο και… να πάει στο διάστημα. Το motto της είναι “Don’t let yesterday take up too much of today”. Να σημειωθεί ότι η Σίλια Ευαγγέλλου είχε συμμετάσχει πέρσι στα καλλιστεία, όπου Σταρ Ελλάς στέφθηκε η Ιωάννα Μπέλλα. Πάροτι δεν κέρδισε κάποιο τίτλο, η 24χρονη καλλονή κατάφερε να περάσει τις οντισιόν του GNTM 2 και είναι μία από τις παίκτριες που πήραν εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μόδας. Η μεγάλη της αγάπη για τα ταξίδια φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

GNTM 2: Τα ‘μαχαίρια’ του ριάλιτι

Διπροσωπίες, καβγάδες, εκδίκηση, αλλά και έναν αγώνα δρόμου στην άμμο θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model». Σύμφωνα με την «Φωλιά των Κου Κου» στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε την Κάτια να επιτίθεται σε μία ομάδα κοριτσιών ανάμεσά τους και η Ελευθερία λέγοντας: «Ψέματα λέμε όλοι μας. Δε με νοιάζει αυτό. Αυτό που σιχαίνομαι όμως είναι η διπροσωπία. Είσαι ό,τι πιο διπρόσωπο έχω δει». Η Ελευθερία μιλώντας στην κάμερα λέει: «Η Κάτια επιλέγει να πει κάποια πράγματα στην κάμερα, αλλά μιλάει άσχημα και πίσω από την κάμερα». Λίγο πριν το τέλος βλέπουμε την Κέισι να λέει με τα υπόλοιπα κορίτσια: « Τώρα έχουμε να περιμένουμε την εκδίκηση;  Πριν κάνουν οτιδήποτε πρέπει να κερδίσουν ένα εβαντάζ γιατί τώρα δεν έχουν τίποτα».

Στο Greece’s Next Top Model για ακόμη μία σεζόν, οι παίκτριες καλούνται να αντιμετωπίσουν δύσκολες δοκιμασίες με στόχο να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Μετά το στάδιο του bootcamp, οι τέσσερις κριτές ανακοίνωσαν τα ονόματα των κοριτσιών που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM. Έκτοτε οι διαγωνιζόμενες σε κάθε επεισόδιο πρέπει να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες αποχώρησης του GNTM για να καταφέρουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι μόδας.

 GNTM 2: Το τεταμένο κλίμα στο σπίτι
GNTM 2: To τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 21/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις