Τούρκοι χαιρετούν στρατιωτικά: Σάλος με βίντεο που δείχνει μαθητές να υποδέχονται τον Ακάρ

ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκοι χαιρετούν στρατιωτικά: Σάλος με βίντεο που δείχνει μαθητές να υποδέχονται τον Ακάρ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τούρκοι χαιρετούν στρατιωτικά: Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που εμφανίζει μαθητές σχολείου στην Τουρκία να υποδέχονται τον υπουργό Άμυνας της χώρας, Χουλουσί Ακάρ, με στρατιωτικό χαιρετισμό.

21.10.2019 | 11:07

Τούρκοι χαιρετούν στρατιωτικά: Σάλο έχει προκαλέσει στα social media τα πλάνα που δείχνουν νεαρούς Τούρκους να χαιρετούν στρατιωτικά τον Χουλουσί Ακάρ. Την ώρα που η γειτονική χώρα κατηγορείται από την παγκόσμια κοινότητα για το αίμα που χύνεται ξανά στη Συρία, οι Τούρκοι προκαλούν με χυδαίο πολλές φορές τρόπο. Οι μαθητές, υποδέχθηκαν με στρατιωτικό χαιρετισμό τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ κατά την επίσκεψή του στο σχολείο από το οποίο είχε αποφοιτήσει. Όπως φαίνεται από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τη στιγμή που ο Χουλουσί Ακάρ μπαίνει στην αίθουσα, νεαρά κορίτσια και αγόρια σηκώνονται όρθια και με σχεδόν τέλειο συγχρονισμό χαιρετούν στρατιωτικά, ενώ όπως μετέδωσε η Hurriyet εν συνεχεία τραγούδησαν τον ύμνο του σχολείου.

Στην ομιλία του, ο Ακάρ τόνισε το πόσο σημαντική είναι η σωστή εκπαίδευση και συμβούλεψε τους ανήλικους μαθητές να επενδύσουν στην μόρφωσή τους. Ωστόσο, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην τουρκική εισβολή στη Συρία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκανε μαθητής του σχολείου. «Η ασφάλεια και τα συμφέροντα της χώρας είναι ζωτικής σημασίας», είπε χαρακτηριστικά ο Ακάρ συμπληρώνοντας ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει οποιονδήποτε κίνδυνο και απειλή εναντίον των συνόρων της και του λαού της στα νότια της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version