Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Άγριες Μέλισσες»: Η ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου που ”ομολογεί” τι συμβαίνει στα backstage
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Η ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου που ”ομολογεί” τι συμβαίνει στα backstage

«Άγριες Μέλισσες»: Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς που δεν θα φτάσουν ποτέ στους δέκτες μας.

«Άγριες Μέλισσες»: Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που δεν θα φτάσουν ποτέ στους δέκτες μας. Στις «Άγριες Μέλισσες», στη σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο κάνοντάς τους μόνιμους κατοίκους στο «Διαφάνι», το χωριό που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της σειράς, αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια: μόνο που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, δεν επικρατεί η βαριά ατμόσφαιρα που εκπέμπεται από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Η ατμόσφαιρα στο «Διαφάνι» είναι εντελώς διαφορετική. Τα αστεία δίνουν και παίρνουν και οι ηθοποιοί ξεσπούν σε γέλια. Το βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Κίτσου είναι ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει μεταξύ των συντελεστών.

«Το διαβάζω και παθαίνω πλάκα. Σαν από μυθιστόρημα. Τέτοιοι καλογραμμένοι διάλογοι, τέτοιοι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, με την δική τους γλώσσα ο καθένας. Ο ρόλος της Ελένης, μου φάνηκε φανταστικός. Συνδέθηκα τρομερά με την ηρωίδα, την κατάλαβα. Έπρεπε να το κάνω. Με ενέπνευσαν οι συντελεστές, η ομάδα, όλα…»: με αυτά τα λόγια είχε μιλήσει στη Bovary πριν από λίγες εβδομάδες για το ρόλο της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου. Μια σειρά που από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο καθήλωσε τους τηλεθεατές, κάνοντάς τους μόνιμους κατοίκους στο «Διαφάνι», το «χωριό» που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της σειράς.

«Άγριες Μέλισσες»: Η ανάρτηση στο Instagram της Μαρίας Κίτσου

«Άγριες Μέλισσες»: ‘Για να δείτε ωρέ τι παλικάρια βγάζει το Διαφάνι!’, η ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου

Ένα χωριό όπου εκτυλίσσεται η πλοκή και ξεδιπλώνονται οι χαρακτήρες των ηρώων. Όμως, τι πραγματικά συμβαίνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν ηχήσει στον αέρα η λέξη «Πάμε!» και αρχίσει ο «αγώνας» του σκηνοθέτη και των cameramen για το αρτιότερο πλάνο; Τι συμβαίνει στα γυρίσματα μεταξύ των ηθοποιών αλλά δεν φτάνει ποτέ στους δέκτες μας; Ένα μέρος της απάντησης έδωσε η Μαρία Κίτσου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα βίντεο που διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα και είναι ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στα γυρίσματα! Στο βίντεο οι ηθοποιοί Γιάννης Κουκουράκης και Αλέξανδρος Καλπακίδης «πιάνονται στα χέρια» σε μια «σκηνή ξύλου» με σπαρταριστό τρόπο που κάνει τους συντελεστές να ξεσπούν σε γέλια!

Η Μαρία Κίτσου έγραψε χιουμοριστικά: Τρυπώσαμε κρυφά στο χωριό και σας έχουμε αποκλειστικό-backstage video-ντοκουμέντο φωτιά! Κωνσταντής VS Παναγιώτης ! Για να δείτε ωρέ τι παλικάρια βγάζει το Διαφάνι!». Λίγες ώρες μετά η Μαρία Κίτσου μοιράστηκε μια φωτογραφία -«πρωτοσέλιδο εφημερίδας» που μιλά για τον φόνο του συζύγου της -που η ίδια διέπραξε ως «Λενιώ».

https://www.instagram.com/p/B31mjSpgUFg/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις