Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστές ξυλοκόπησαν: Έστειλαν στο νοσοκομείο 50χρονο στην Κομοτηνή
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές ξυλοκόπησαν: Έστειλαν στο νοσοκομείο 50χρονο στην Κομοτηνή

Ληστές ξυλοκόπησαν: Στο νοσοκομείο έστειλαν δύο άνδρες έναν 50χρονο στην Κομοτηνή όταν του επιτέθηκαν, ενώ περπατούσε αμέριμνος.

Ληστές ξυλοκόπησαν: Δύο άνδρες στην Κομοτηνή έστειλαν στο νοσοκομείο 50χρονο καθώς του επιτέθηκαν, ενώ περπατούσε αμέριμνος, με σκοπό να του αρπάξουν το τσαντάκι που κρατούσε. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές επιτέθηκαν στον 50χρονο με γροθιές αιφνιδιάζοντάς τον και στιγμές αργότερα έγιναν «καπνός» αρπάζοντας εν τέλει το τσαντάκι του στο οποίο υπήρχαν μετρητά, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Ωστόσο, εάν και οι δράστες χάθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να προχωρήσουν στη σύλληψη του ενός από τους ληστές.

Ο λόγος για έναν 30χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του αναζητείται. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ληστές ξυλοκόπησαν: Σύνηθες φαινόμενο στην Κομοτηνή

Λίγους μήνες πριν είχε σημειωθεί ληστεία και σε ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, ληστεία σε βάρος 38χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στην Κομοτηνή είχε σημειωθεί ξημερώματα. Συγκεκριμένα δύο δράστες, φορώντας κουκούλες (full face), προσέγγισαν τον 38χρονο, ο οποίος μετέβαινε από την επιχείρηση του στο σπίτι του – περί τις 3μιση τα ξημερώματα – και συγκεκριμένα τη στιγμή που εισέρχονταν στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, όπου με τη χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού τον τραυμάτισαν και αφαίρεσαν από την κατοχή του χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Χ” οι δράστες αφαίρεσαν ποσό περί των 2.000 ευρώ που είχε πάνω του ο άνδρας από τις εισπράξεις του καταστήματος. Προκειμένου να του αφαιρέσουν το ποσό, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μαχαίρωσαν τον επιχειρηματία στο πόδι και του κατάφεραν μεταξύ άλλων χτυπήματα στο πρόσωπο. Μάταια φώναξε βοήθεια, καθώς κανείς δεν τον άκουσε. Έπειτα νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Οι δράστες αφαίρεσαν και το κινητό του 38χρονου. Οι αστυνομικές αρχές διεξήγαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. Επιπλέον, στην Κομοτηνή, δεν είναι λίγες και οι ένοπλες ληστείες που έχουν σημειωθεί σε σούπερ μάρκετ.

Ληστές ξυλοκόπησαν: Βίντεο εν ώρα ληστείας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις