Μαρτίνς: «Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρτίνς: «Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Μαρτίνς: Όπως και στο παιχνίδι με την Τότεναμ ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, τονίζοντας ότι όποιος είναι στον Ολυμπιακό πιστεύει στη νίκη

21.10.2019 | 18:37

Μαρτίνς: Αναγνώρισε το μεγαλείο της Μπάγερν αλλά και ο ίδιος πιστεύει στην ομάδα του και στον κόσμο που θα γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του πιθανότητες για να πάρει τη νίκη σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχω ήδη πει ότι θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς. Γνωρίζουμε το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά όποιος είναι στον Ολυμπιακό πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του και να παίζει για τη νίκη. Θα δούμε έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα υποχρεωθούμε να παίζουμε άμυνα, αλλά οι πιθανότητες υπάρχουν. Αρκεί να έχεις κουράγιο, ψυχή και πίστη» υποστήριξε ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τους Βαυαρούς.

Σε ερώτηση για το αν αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, ο Πορτογάλος προπονητής θυμήθηκε την Πλζεν. «Υπάρχουν στην καριέρα μου διάφορα καθοριστικά παιχνίδια, τελικοί. Ένα από αυτά που ήταν για εμένα μεγάλος στόχος, ήταν το εντός έδρας με την Πλζεν. Ήταν το πρώτο εντός, έβλεπα την πιθανότητα για είσοδο στους ομίλους. Ήταν τελικός. Με την Μπάγερν σε καμία περίπτωση δεν είναι τελικός.»

«Ο κόσμος να συνεχίσει να πιστεύει»

Ο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να αποφύγει την αναφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού, από τους οποίους ζήτησε τα εξής: «Να συνεχίσουν να πιστεύουν. Να είναι στο πλευρό μας. Αύριο θα έχουμε πάλι μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Αυτός ο συντονισμός με τον κόσμο μας είναι πολύ σημαντικός για εμάς.»

Όσο για τον στόχο του, δεν κρύφτηκε ούτε αυτή τη φορά. «Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν ξεκινάμε με στόχο την ισοπαλία. Ποτέ δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό. Πάντα θα προσπαθώ να δείχνω τρόπους στους παίκτες, ώστε να βάλουμε γκολ. Μετά το ματς θα βλέπουμε αν είναι ικανοποιητική η ισοπαλία.»

Σχετικά με την αδυναμία της Μπάγερν να παίρνει αποτελέσματα στη Γερμανία, όπως πρόσφατα με την Άουγκσμπουργκ, ο Μαρτίνς επεσήμανε: «Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Μπάγερν έχει αδύναμα σημεία. Πιέζει πολύ. Να είμαστε καλοί στην άμυνα, αλλά και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Σίγουρα θα έχει αρνητικά στοιχεία και ο αντίπαλος.»

Exit mobile version