Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπέκαμ – Βικτόρια: “Είστε φίλοι πλέον, γιατί το σεξ μετά από 20 χρόνια…” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπέκαμ – Βικτόρια: “Είστε φίλοι πλέον, γιατί το σεξ μετά από 20 χρόνια…” (vid)

Μπέκαμ - Βικτόρια: Όταν η κουβέντα πέρασε στη σχέση της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η παρουσιάστρια της εκπομπής γέλασε, αλλά ρώτησε.

Μπέκαμ – Βικτόρια: Η Βικτόρια Μπέκαμ βρέθηκε στην αμερικανική εκπομπή The View και μίλησε για τον παλαίμαχο πια ποδοσφαιριστή και άνδρα της, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μεταξύ άλλων, η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Βικτόρια Μπέκαμ, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που αισίως συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια. Με την επέτειο του γάμου τους να έχει περάσει, τον περασμένο Ιούλιο, το ζευγάρι συμπληρώνει δύο δεκαετίες. «20 χρόνια το πιστεύεις;». Όταν η κουβέντα πέρασε στη σχέση της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η παρουσιάστρια της εκπομπής γέλασε, αλλά ρώτησε. «Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε σε εκείνον;» είπε και η συμπαρουσιάστριά της έσπευσε να προσθέσει: «Να πω εγώ;». Η Βικτόρια Μπέκαμ όμως στάθηκε σε άλλα στοιχεία του χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή που έχει ανακηρυχθεί στο παρελθόν και πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη.

«Προφανώς και είναι απίστευτα όμορφος, αλλά ο Ντέιβιντ είναι ο πιο υπέροχος άνδρας και φανταστικός πατέρας και αληθινή έμπνευση για όλους μας, εργάζεται πολύ σκληρά» σημείωσε με φανερό τον θαυμασμό στο πρόσωπο του συζύγου της η Βικτόρια Μπέκαμ. «Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω ως αδερφή ψυχή» πρόσθεσε. Η παρουσιάστρια της εκπομπής συνέχισε όμως την κουβέντα, θέλοντας να εξηγήσει τον τρόπο που μπορεί κανείς να συντηρήσει μια σχέση για 20 χρόνια. «Πρέπει να είσαι φίλος με κάποιον μετά από τόσα χρόνια που περάσατε μαζί, γιατί από σεξ, ε…» είπε η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, με την Βικτόρια Μπέκαμ ωστόσο να σχολιάζει: «Μην ανησυχείς γι’ αυτό».

Η 45χρονη Βικτόρια, που έχει πάθος με το στυλ, είναι μητέρα 4 παιδιών, ενώ όπως συχνά δηλώνει, “οφείλεις να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις