Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρουβάς – Ζυγούλη: Το ερωτικό φιλί στην πρεμιέρα του αγαπημένου τραγουδιστή (vid)
LIFESTYLE

Ρουβάς – Ζυγούλη: Το ερωτικό φιλί στην πρεμιέρα του αγαπημένου τραγουδιστή (vid)

Ρουβάς - Ζυγούλη: Ο έρωτας του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη αποκαλύφθηκε για μία ακόμη φορά στην πρεμιέρα του τραγουδιστή.

Ρουβάς – Ζυγούλη: Ο Σάκης Ρουβάς, το βράδυ του Σαββάτου, έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου. Από το πλευρό του ποπ σταρ δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάτια Ζυγούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Μπορεί να είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια και να έχουν τέσσερα παιδιά, ωστόσο, δείχνουν τρομερά ερωτευμένοι. Αυτό, άλλωστε, γίνεται φανερό από διάφορα σχόλια που κάνουν ο ένας στον άλλον στα social media, όπως το μήνυμα που είχε στείλε ο Σάκης Ρουβάς στην Κάτια Ζυγούλη την ημέρα των γενεθλίων της.

Ο έρωτας του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη αποκαλύφθηκε για μία ακόμη φορά στην πρεμιέρα του τραγουδιστή. Την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε «Σε έχω ερωτευτεί», πλησίασε την Κάτια Ζυγούλη και την φίλησε. Τη στιγμή κατέγραψε ο γνωστός makeup artist Μάνος Βυνιχάκης.

Ρουβάς – Ζυγούλη: Το Love Story τους

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κάπου μέσα στο 2003, όταν ο Σάκης και η Κάτια πρωταγωνίστησαν σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητού τηλεφώνου. Ήταν ο ορισμός του «έρωτα με την πρώτη ματιά» είχε αποκαλύψει εκείνος, αφού ένιωσαν και οι δύο μία σπάνια έλξη. Η συνεργασία τους για το τηλεοπτικό σποτ στάθηκε απλά η αφορμή να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. Το ειδύλλιό τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον, έκανε τόνους μελανιού να χυθούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά εκείνοι προσπάθησαν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους. Τον Νοέμβρη του 2008 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η μικρή Αναστασία και ήταν μονό η αρχή για τη δημιουργία μιας υπέροχης πολύτεκνης οικογένειας.

Ρουβάς – Ζυγούλη: Ζωή σαν παραμύθι

Τον Οκτώβρη του 2011 γεννήθηκε ο πρώτος γιος του πανέμορφου ζευγαριού, ο μικρός Αλέξανδρος. Δυο χρόνια μετά, στις 7 Ιανουαρίου του 2013 ήρθε στον κόσμο η Αριάδνη, ενώ στις 25 Απριλίου του 2016 γεννήθηκε ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Απόλλωνας!  Χαρακτηριστικό είναι ότι το ζευγάρι ήθελα όλα του τα παιδιά να έχουν στο πρώτο γράμμα του ονόματός τους το «Α», όπως κι εκείνο. Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ο Σάκης και η Κάτια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ανήμερα των γενεθλίων του πανέμορφου πρώην μοντέλου. Στις 3 Ιουλίου του 2017. Ένας γάμος που τα είχε όλα.

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται μέσα στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη παρουσία 150 προσκεκλημένων, των πιο κοντινών ανθρώπων του ζευγαριού. Κουμπάροι του ζευγαριού ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα στιγμιότυπα του μυστηρίου ήταν όταν η Κάτια Ζυγούλη, την ώρα που ο ιερέας έψαλε το «η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» φίλησε τον Σάκη στο μάγουλο. Ο Σάκης με την Κάτια χόρεψαν μαζί ένα θεαματικό αργεντίνικο ταγκό, ενώ στη συνέχεια ο καλλιτέχνης πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στο «κορίτσι του», όπως αποκάλεσε την Κάτια, τη διαχρονική του επιτυχία «Μια Ζωή Μαζί». Σήμερα ζουν όλοι μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι στη Νέα Μάκρη και η ζωή τους θυμίζει παραμύθι…

View this post on Instagram

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #happiness #miazoimazi #mbambassador

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις