Επίθεση σε μετανάστρια: Επεισόδιο στο τρένο, επειδή έκλαιγε το μωρό (vid)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση σε μετανάστρια: Επεισόδιο στο τρένο, επειδή έκλαιγε το μωρό (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Επίθεση σε μετανάστρια: Η οργή ενός άντρα ο οποίος έβαλε τις φωνές σε μια γυναίκα επειδή έκλαιγε το μωρό της έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επιθέσεων στη χώρα μας.

20.10.2019 | 11:19

Επίθεση σε μετανάστρια: Επίθεση εναντίον μετανάστριας και του μωρού της σημειώθηκε στον ΗΣΑΠ και κατεγράφη σε βίντεο. Eπιβάτης επιτέθηκε λεκτικά στη γυναίκα και της έβαλε τις φωνές επειδή έκλαιγε το μωρό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, το περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο άνδρας ξεκίνησε να βρίζει το μωρό, λέγοντάς του να γυρίσει στη χώρα του και «να πάει στο διάολο». «Εδώ είναι Ευρώπη, δεν είναι ό, τι να ’ναι», είπε ακόμη. Όταν κάποιος επιχείρησε να υπερασπιστεί τη γυναίκα, ο δράστης της επίθεσης απάντησε πως «εδώ είναι Ελλάδα», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «δεν μιλάμε, δεν ουρλιάζουμε, δεν πιάνουμε κουβέντα».

Ένας άνδρας ακούγεται να υπερασπίζεται την γυναίκα, λέγοντας στον ενοχλημένο από το κλάμα του μωρού άνδρα: «Δεν είναι καλό αυτό, είναι γυναίκα δεν είναι άνδρας». «Αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Δεν είναι…», επιμένει ο άνδρας. Μάλιστα, ακόμη μία επιβάτης τα έβαλε με τη μετανάστρια, ρωτώντας σε ειρωνικό ύφος: «το μωρό κλαίει, η μαμά τι κάνει;» Πριν να λάβει τέλος το συμβάν, ακόμη ένας από τους επιβάτες, σύστησε στον «ενοχλημένο κύριο» να κοιτάζει τη δουλειά του και να κλείσει το στόμα του.

Άλλη επιβάτιδα υπερασπίστηκε την γυναίκα: «Τι να κάνει η γυναίκα; Τι να κάνει η γυναίκα». «Τώρα γιατί ησύχασε;» διερωτάται η γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε πριν, για να πάρει μια ακόμα απάντηση: «Γιατί το έβρισε, γιατί το τρόμαξε! Ας κλαίει όσο θέλει, δεν κατάλαβα». Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, η μετανάστρια δεν μιλούσε ελληνικά και σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού κρατούσε το κεφάλι της απελπισμένη.

Δείτε το βίντεο:
Exit mobile version