Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου

Άγριες μέλισσες: Μεγαλωμένη με καλλιτεχνικά ερεθίσματα και πατέρα ηθοποιό η «Δρόσω» Δανάη Μιχαλάκη.

Άγριες μέλισσες: Η Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται τη «Δρόσω» στην αγαπημένη σειρά «Άγριες μέλισσες», έχει διάσημο πατέρα. Είναι κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη και μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον με πολλά και ποικίλα καλλιτεχνικά ερεθίσματα. Έτσι δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανένα η απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της, στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία.

Έτσι σπούδασε στην Δραματική Σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση. Ωστόσο, πέρα από το θέατρο αγαπά πολύ και τον χορό. Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο συμμετείχε στην παράταση «Tango in love the 5th element» στον Πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά. Από τον χώρο της υποκριτικής, όμως, είναι και ο σύντροφος της. Πρόκειται για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Δρόσω στη σειρά

Η Δρόσω είναι η μικρότερη από τις αδερφές Ταμίρη. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η Δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του Στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει, λίγες ώρες μετά το γάμο του με την Ελένη. Στην πορεία θα ανακαλύψει -κι εμείς μαζί της- πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού. Θα ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει και η σύγκρουση με τις αδελφές της θα είναι σφοδρή ενώ θα κινδυνέψει να αποκαλυφθεί και το μυστικό τους για το φόνο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 14 τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Το χωριό ενημερώνεται για την εγκύκλιο του Υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου. Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά. Ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη ενώ ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους.

Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι. Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών. Θα είναι και το μοιραίο βήμα για τον έρωτα τους;…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις