GNTM 2: Η Κέισι και η ”τρελή” ομοιότητα με την δίδυμη αδερφή της

LIFESTYLE

GNTM 2: Η Κέισι και η ”τρελή” ομοιότητα με την δίδυμη αδερφή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

GNTM 2: Το μοντέλο, το οποίο ήδη έχει ξεχωρίσει στον διαγωνισμό, έχει μια δίδυμη αδερφή, εξίσου όμορφη με την Κέισι.

19.10.2019 | 10:50

GNTM 2: Τα κορίτσια του GNTM 2 προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους στον χώρο του μόντελινγκ, άφησαν τις καθημερινές τους ασχολίες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ζωή στο σπίτι του GNTM 2 δεν είναι εύκολη, καθώς, εκτός από τη συνύπαρξη με διαφορετικούς χαρακτήρες, υπάρχουν οι δοκιμασίες και οι αποχωρήσεις. Τελευταία που αποχώρησε ήταν η Λυδία, η οποία ήταν και φανερά εκνευρισμένη. Ένα από τα κορίτσια που κατάφερε να βγει νικήτρια σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις ήταν η Κέισι Μίζιου.

Η Κέισι ήταν η διαγωνιζόμενη που είχε την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία που τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με εσώρουχα στους δρόμους της Αθήνας. Η Κέισι, που είναι ένα από τα ερωτευμένα κορίτσια του GNTM 2, έχει δίδυμη αδελφή της, με την οποία μοιάζουν αρκετά. Στις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram και οι δύο ποζάρουν με χαμόγελα. Σε μια τους φωτογραφία, το μοντέλο του GNTM 2 χρησιμοποίησε το hashtag #myotherhalf δείχνοντας την αδυναμία που έχει στην αδελφή της.

GNTM 2: Λίγα λόγια για το ξεχωριστό μοντέλο του ριάλιτι

Η Κέισι Μίζιου είναι μία από τις  πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού GNTM. Η ίδια εντυπωσίασε τους 4 κριτές από την πρώτη οντισιόν και απέσπασε αμέσως 4 «ναι». Η Κέισι είναι 24 χρονών, κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Ένα βράδυ, καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση.

Κάπως έτσι λοιπόν σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων. Σε δέκα χρόνια από τώρα, ονειρεύεται να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη. Motto της: Αν το βάλεις στόχο, μπορείς να το πετύχεις.

Exit mobile version