Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φωτεινή Αθερίδου σύντροφος: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως γονείς
LIFESTYLE

Φωτεινή Αθερίδου σύντροφος: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως γονείς

Φωτεινή Αθερίδου σύντροφος: Σε πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης εμφανίστηκε το όμορφο ζευγάρι, που πλέον απολαμβάνουν το γεγονός πως είναι γονείς.

Φωτεινή Αθερίδου σύντροφος: Η Φωτεινή Αθερίδου τον προηγούμενο μήνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, απολαμβάνοντας τις πρώτες στιγμές με το γιο της. Το νεογέννητο αγοράκι, όπως αποκάλυψε το προηγούμενο διάστημα ο υπερήφανος παππούς θα πάρει το όνομα του, δηλαδή Θοδωρής.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους μετά τον ερχομό του γιου τους. Συγκεκριμένα το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ψύλλοι στ’ αυτιά» στο Θέατρο Μουσούρη με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Θανάση Ευθυμιάδη, την Μυρτώ Αλικάκη, την Φαίη Ξυλά κ.α.

Φωτεινή Αθερίδου σύντροφος: Η γνωριμία του ευτυχισμένου ζευγαριού

H 29χρονη γνώρισε τον Κωνσταντίνο Μαγκλαρά στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως», που σκηνοθετεί η μητέρα της και στην οποία συμμετέχει εκείνος. Ο Κωνσταντίνος Μαγκλαράς αποφοίτησε το 2013 από το Θέατρο Τέχνης και κατευθείαν ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο. Πριν τις σπουδές του στο θέατρο είχε τελειώσει την σχολή ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργαζόταν ως γυμναστής. Το θέατρο τον κέρδισε και μέσα από αυτό βρήκε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής του.

Και μπορεί η Φωτεινή Αθερίδου να ήθελε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η είδηση της εγκυμοσύνης της είχε έγινε πρώτο θέμα. Ο ηθοποιός, πριν από δύο χρόνια, στην ερώτηση αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, είχε δηλώσει στο Down Town Κύπρου:«Με τίποτα! Βέβαια, αυτό το λέω τώρα, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε επτά χρόνια…».

Φωτεινή Αθερίδου σύντροφος: Η πρώτη φορά που μίλησε ο σύντροφός της για την εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις