Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αθηναίων: Αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στην πόλη
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: Αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στην πόλη

Δήμος Αθηναίων: Συνολική αποκατάσταση με αντικατάσταση χαλασμένων λαμπτήρων και βάψιμο σε παγκάκια και παρτέρια.

Δήμος Αθηναίων: Στην παραδοσιακή γειτονιά του Αγίου Παύλου και συγκεκριμένα στην ομώνυμη πλατεία που είναι καθημερινά στέκι για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από τον Δήμο Αθηναίων συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και συνολικότερης αποκατάστασης της καλής εικόνας και της λειτουργικότητας της πλατείας. Οι άνθρωποι της διεύθυνσης Ηλεκτρολογικού φρόντισαν να λειτουργήσουν ξανά οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού, αλλάζοντας τις χαλασμένες λάμπες και διορθώνοντας τα ηλεκτρολογικά προβλήματα.

Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας Πρασίνου, καθώς οι εργαζόμενοι κλάδεψαν όλα τα ψηλά δέντρα (λεύκες, φοίνικες) καλλώπισαν τους θάμνους και την χαμηλή βλάστηση, περιποιήθηκαν το γκαζόν και φύτεψαν νέα μικρά φυτά. Πολύπλευρη παρέμβαση έκανε και η διεύθυνση Καθαριότητας σκουπίζοντας και πλένοντας τον χώρο με πεπιεσμένο νερό και ειδικό υγρό, βάφοντας παρτέρια όπως και τα επιδαπέδια καλαθάκια και αντικαθιστώντας όλα εκείνα τα οποία δεν μπορούσαν να διορθωθούν. Επίσης βάφτηκαν και όλα τα παγκάκια που βρίσκονται στον χώρο.

Δήμος Αθηναίων: Καθημερινή υλοποίηση του σχεδιασμού

Ο σχεδιασμός του Δήμου Αθηναίων υλοποιείται καθημερινά στις γειτονιές της Αθήνας με στόχο, όπως έχει τονίσει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι παρεμβάσεις που ομορφαίνουν την πόλη σε κάθε της γωνιά να γίνονται ταυτόχρονα απ’ όλες τις  αρμόδιες υπηρεσίες, γρήγορα, αποτελεσματικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτήρηση στη συνέχεια αλλά και διαρκή συντήρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις