Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 18/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 18/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 18/10: Δύο γυναίκες απέναντι στην αλήθεια που μόνο μία θυσία θα φέρει την εξιλέωση.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 18/10: Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ”Γυναίκα χωρίς όνομα” έρχεται και σήμερα Παρασκευή στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέο επεισόδιο και συγκλονιστικές εξελίξεις στις 18.15. Η Κάτια θυσιάζεται για την κόρη της, τη Μαρίνα και μπαίνει στη φυλακή. Η Μαρίνα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Κάτιας χωρίς ακόμη να γνωρίζει ότι πρόκειται για την πραγματική της μητέρα. Η ζωή δίνει εκ νέου την ευκαιρία στις δύο γυναίκες να ενώσουν επιτέλους τις ζωές τους, ωστόσο η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά. Νέα σκοτεινά μυστικά «ξυπνούν»  από το παρελθόν και ετοιμάζονται να ανατρέψουν τις ζωές όλων. Άραγε, πότε θα κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης;  Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η Κάτια συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε.

Χωρίς η Μαρίνα να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη βιολογική της μητέρα, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Όταν όμως μάθει την αλήθεια θα είναι αργά. Η Κάτια χάνει τη μνήμη της ενώ είναι στη φυλακή από το χτύπημα αγνώστου. Ένας άνδρας εισβάλει στη ζωή της και την απαγάγει. Πλέον βρίσκεται στο έλεος του Νίκου (Κώστας Φαλελάκης) ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ακόμη και στον φόνο για να την κρατήσει κοντά του. Χωρίς μνήμη η Κάτια αποκτά νέα ταυτότητα και ζει μία νέα ζωή. Όμως, μέσα της νιώθει ότι κινδυνεύει, ότι μία απειλή την κατατρέχει. Όταν οι μνήμες ξυπνήσουν ο Νίκος θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και η ανάγκη της να ξαναβρεί την Μαρίνα θα είναι ίσως και η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή της κόρης της.  Δεν είναι όμως μόνη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 18/10: Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου 

Ο Αργύρης διαπιστώνει πως αρχίζει να έχει συναισθήματα για την Κάτια. Ο Δημήτρης και η Σοφία παντρεύονται, αλλά το γαμήλιο πάρτι με την βοήθεια της Έλλης εξελίσσεται σε φιάσκο… Στο πάρτι εμφανίζεται ακάλεστος και ο Χατζής που τορπιλίζει την σχέση Άρη – Έλλης. Ο Άρης αποφασίζει να φύγει οριστικά πια από το σπίτι, αλλά η Σοφία προσπαθεί να τον μεταπείσει…. Η Ιωάννα έχει ένα ατύχημα, αλλά αποφασίζει να μην ειδοποιήσει τον Μιχάλη. Η Μαρίνα ζητάει από τον Μιχάλη να μείνει κοντά στην Ιωάννα μέχρι εκείνη να γεννήσει το παιδί του.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις