Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Βόρεια Μακεδονία: «Όταν βγαίνει από τη χώρα αφήνει στην ντουλάπα τη στολή του μακεδονομάχου»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Βόρεια Μακεδονία: «Όταν βγαίνει από τη χώρα αφήνει στην ντουλάπα τη στολή του μακεδονομάχου»

Μητσοτάκης - Βόρεια Μακεδονία: "Σήμερα, η ευρωπαϊκή έκδοση του Politico σχολιάζει, με λανθάνουσα ειρωνεία, την αλλαγή θέσης του Μητσοτάκη έναντι της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας.", αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης.

Μητσοτάκης – Βόρεια Μακεδονία: Για «κωλοτούμπα» κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχετικά με τη θέση του στην ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρώπη. Μάλιστα, σχολιάζοντας δημοσίευμα του Politico για τη στάση του πρωθυπουργού στο θέμα, τον κατηγορεί ότι «κάθε φορά που βγαίνει από τα σύνορα της χώρας, αφήνει στην ντουλάπα του, τη στολή του μακεδονομάχου». «Ίσως τελικά ο κύριος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να εμπνέεται από τον Μαρξ. Όχι από τον Καρλ, αλλά από τον Γκράουτσο και τη μνημειώδη φράση του “αυτές είναι οι αρχές μου, αλλά αν δεν σας αρέσουν έχω άλλες”», επισημαίνει ο κ. Χαρίτσης μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση: «Σήμερα, η ευρωπαϊκή έκδοση του Politico σχολιάζει, με λανθάνουσα ειρωνεία, την εντυπωσιακή αλλαγή θέσης του κυρίου Μητσοτάκη έναντι της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας. Καμία έκπληξη. Ο κύριος Μητσοτάκης κάθε φορά που βγαίνει από τα σύνορα της χώρας αφήνει στην ντουλάπα του τη στολή του μακεδονομάχου και τις λαϊκιστικές υποσχέσεις για την επίλυση του προσφυγικού από το “επιτελικό” κράτος της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως τελικά ο κύριος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να εμπνέεται από τον Μαρξ. Όχι από τον Καρλ, αλλά από τον Γκράουτσο και τη μνημειώδη φράση του “αυτές είναι οι αρχές μου, αλλά αν δεν σας αρέσουν έχω άλλες”. #Βορεια_Μακεδονια #Πρεσπες κυβιστηση_Μητσοτακη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις