Φλερτ σε κλαμπ: 5 κόλπα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

PLUS

Φλερτ σε κλαμπ: 5 κόλπα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Φλερτ σε κλαμπ: Στα κλαμπ θα βρεις αμέτρητα κορίτσια διαθέσιμα για φλερτ που πίνουν και περνούν καλά, όμως υπάρχουν παγίδες και μυστικά για να τις αποφύγεις.

18.10.2019 | 20:58

Φλερτ σε κλαμπ: Στα κλαμπ θα βρεις αμέτρητα κορίτσια διαθέσιμα για φλερτ που περνούν καλά. Μοιάζει με έναν παράδεισο για κάποιον που τον ενδιαφέρει το φλερτ, όμως υπάρχουν παγίδες και μυστικά για να τις αποφύγεις. Μυστικά που οι περισσότεροι άντρες δεν γνωρίζουν και γι’ αυτό δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά στο φλερτ κατά τις νυχτερινές τους εξόδους στα κλαμπ. Το ότι είσαι τελείως ανώνυμος μέσα σε έναν μεγάλο χώρο μπορεί να είναι υπέρ σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις ποιος ή ποια ακριβώς είσαι, πόσο αρεστός είσαι στους φίλους σου και πόση όρεξη έχεις για διασκέδαση και φλερτ. Ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς σε κλαμπ όπου θα περιστοιχίζεσαι από γυναίκες και άντρες που έχουν βγει για να διασκεδάσουν και να φλερτάρουν, όπως και εσύ.

Ένα κλασσικό λάθος που κάνουν οι άντρες είναι να θέλουν να φανούν σοβαροί και να διατηρούν μια κλειστή γλώσσα του σώματος, που δεν βοηθά καθόλου στο φλερτ και ίσως και να τρομάζει κάποιες γυναίκες. Το να  στέκεσαι σε μια γωνιά και να τσεκάρεις γυναίκες, κολλώντας το βλέμμα σου πάνω τους, είναι η συνταγή της αποτυχίας. Μην στέκεσαι καμπουριασμένος ή με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτή είναι μια στάση που δείχνει από την μια ότι δεν περνάς ευχάριστα και από την άλλη ότι δεν διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

1. Φλερτ σε κλαμπ: Πότε και πώς δείχνεις ενδιαφέρον ❗

Μια γυναίκα ή ένας άντρας που ενδιαφέρεται θα σου δώσει σημάδια, για να την ή τον προσεγγίσεις. Θα σε “σκανάρει” με το βλέμμα ή θα σου χαμογελάσει και θα στρέψει το σώμα προς το μέρος σου. Η οπτική επαφή, είναι ένα από τα  σπουδαιότερα εργαλεία επικοινωνίας. Τουλάχιστον 3-5 δευτερόλεπτα οπτικής επαφής, είναι ικανά να χτίσουν βασική έλξη, ώστε να την προσεγγίσεις, να μιλήσετε και να χορέψετε. Υπάρχουν πολλοί άνδρες οι οποίοι στα κλαμπ χορεύουν πίσω από τα κορίτσια, πλησιάζοντας σιγά σιγά με προσοχή, ελπίζοντας ότι θα χορέψουν μαζί τους. Αυτό όμως δεν αρέσει στις γυναίκες που νοιώθουν σαν να έχουν από πίσω τους κάποιον που κινείται απειλητικά προς το μέρος τους. Η προσέγγιση από εμπρός σε βάζει στο οπτικό της πεδίο και κατά κάποιον τρόπο την προετοιμάζει για την συνέχεια.

2. Φλερτ σε κλαμπ: Αν είναι πιωμένη, μην εκμεταλλευτείς την κατάσταση ❗

Αν σου αρέσει πολύ, αλλά είναι πιωμένη, ζήτησε απλά τον αριθμό της επικοινώνησε μαζί της κάποια άλλη στιγμή, για να βρεθείτε, αν θα σε θυμάται. Αντίστοιχα, πρόσεξε από την πλευρά σου να μην καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει καθόλου στο φλερτ. Είναι προτιμότερο να είσαι νηφάλιος, ώστε να μπορείς να σκεφτείς καθαρά και να κοινωνικοποιηθείς αποτελεσματικά. Το καλύτερο που μπορείς να πεις σ’ αυτήν ή σ’ αυτόν που σ’ αρέσει είναι κάτι με παιχνιδιάρικο περιεχόμενο.

Κάτι αστείο το οποίο θα ξεκινήσει με αυτό η συζήτηση και θα την κάνει να ενδιαφερθεί να σου μιλήσει περισσότερο. Το κόλπο εδώ δεν είναι να κάνεις το κορίτσι να σε ερωτευτεί με την πρώτη σου ατάκα. Αρκεί να την κάνεις να χαμογελάσει, ώστε να μπουν οι βάσεις για να προχωρήσει η κουβέντα. Ο καλύτερος  τρόπος για να το φλερτ σε ένα κλαμπ είναι να είσαι απλός και ταυτόχρονα άμεσος σε αυτό που θα της πεις. Για παράδειγμα “Είσαι πολύ cool”. Απλά, γρήγορα και στο θέμα. Εάν θέλεις κάν’ της και ένα κομπλιμέντο σχετικά με την εμφάνιση της, όμως αυτό το γνωρίζει ήδη. Αυτό που θέλει να μάθει είναι ότι σε ενδιαφέρει σαν άνθρωπος.

3. Φλερτ σε κλαμπ: Φλερτ Και Κομπλιμέντα ❗

Τα κοπλιμέντα είναι καλά όταν δεν σχολιάζεις κάτι που η γυναίκα έχει ίσως ακούσει δεκάδες φορές την ίδια βραδιά. Επειδή πρόκειται για μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις, θα είναι καλό να κάνεις το κομπλιμέντο σου με παιχνιδιάρικη διάθεση, σε μορφή αστείου. Διαφορετικά τα κομπλιμέντα μπορεί να δημιουργήσουν ένταση, κάτι το οποίο δεν είναι καλό, για μια νέα γνωριμία. Ο συνδυασμός των κομπλιμέντων με καλή οπτική επαφή, δυνατή γλώσσα του σώματος και αυτοπεποίθηση, αμοιβαία αγγίγματα οδηγεί στο επιτυχημένο φλερτ.

4. Φλερτ σε κλαμπ: Γνωριστείτε καλύτερα ❗

Μόλις εκφράσεις το ενδιαφέρον σου και ξεκινήσει μια κουβέντα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να την γνωρίσεις καλύτερα. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήσεις ανοιχτού τύπου ερωτήσεις. Αυτό της δίνει το δικαίωμα να μιλήσει όσο θέλει και να αναπτύξει τις απαντήσεις της. Πρόσεξε όμως, να μην την βομβαρδίσεις με ερωτήσεις, γιατί το φλερτ έτσι θα μετατραπεί σε συνέντευξη και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Οι περισσότεροι άντρες, ακόμη και αν ξεκινήσουν με επιτυχία μια συζήτηση, δεν καταφέρνουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον της γυναίκας, γιατί μιλούν, χωρίς να την αγγίζουν και έτσι τελικά το φλερτ αποτυγχάνει. Μην φοβηθείς να την αγγίξεις σε “ασφαλή” μέρη, όπως οι ώμοι, η πλάτη, τα χέρια. Έτσι δημιουργείται ένα είδος οικειότητας ανάμεσα σας και δεν θα πρέπει να εκπλαγείς εάν κι εκείνη αρχίζει να σε αγγίζει με την σειρά της.

5. Φλερτ σε κλαμπ: Διασκέδασε ❗

Μην ξεχνάς ότι είναι γιορτινές μέρες. Η διάθεση είναι ευχάριστη, περισσότερο ίσως από ό,τι κατά τις άλλες περιόδους του χρόνου και έχεις βγει στο κλαμπ, με σκοπό να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Το φλερτ δεν πρέπει να σου μοιάζει σαν μια δύσκολη διαδικασία, αλλά σαν μέρος της διασκέδασης σου στο κλαμπ. Τέλος, παρατήρησε τους ανθρώπους γύρω σου σε ένα κλαμπ. Από τους ανθρώπους αυτούς ξεχωρίζουν με τη συμπεριφορά τους εκείνοι που έχουν αυτοπεποίθηση. Σε ότι αφορά τις γυναίκες τώρα, όταν είσαι σε ένα χώρο διασκέδασης, είναι ήδη αρκετά χαλαρές και με καλή διάθεση, οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Από τη στιγμή που είσαι σε κλαμπ και βλέπεις μια γυναίκα που σου αρέσει είναι πολύ πιθανό να την προσεγγίσεις και να ανταποκριθεί θετικά.

Exit mobile version