Ταμίλα Κουλίεβα: Ο χωρισμός, η ζωή στην Ρωσία και η απόφαση να έρθει Ελλάδα

LIFESTYLE

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο χωρισμός, η ζωή στην Ρωσία και η απόφαση να έρθει Ελλάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Ταμίλα Κουλίεβα: Μίλησε για τον χωρισμό της μετά από τριάντα χρόνια γάμου καθώς και για την ζωή της στη Ρωσία και ο λόγος που ήρθε στην χώρα μας.

18.10.2019 | 15:59

Ταμίλα Κουλίεβα: Η γνωστή ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα, έκανε λόγο για τον χωρισμό της μετά από τριάντα χρόνια γάμου για την ζωή της στην Ρωσία καθώς επίσης και για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου επισημαίνοντας μάλιστα και τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Όπως είπε, είχε πολύ χαρούμενα παιδικά χρόνια με πολλή αγάπη και ζεστασιά. «Όταν ήρθα στην Ελλάδα πέρασα πολύ δύσκολα, διότι δεν ήξερα τη γλώσσα», εξομολογήθηκε, ενώ παραδέχθηκε πως έμαθε ελληνικά βλέποντας ελληνικές ταινίες για να εκπαιδεύσει την ακοή της στη γλώσσα μας. Μάλιστα, η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, με τον οποίο ήταν μαζί επί τριάντα χρόνια, κι ενώ έχουν πάρει διαζύγιο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, είπε πως δεν γνωρίζει την απάντηση. «Ήρθα στην Ελλάδα ως ερωτική μετανάστρια. Είχα ξεκινήσει την καριέρα μου στη Ρωσία κάνοντας τρεις ταινίες, στις οποίες είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είχα σκοπό να φύγω από τη χώρα μου. Είχα ξεκινήσει την καριέρα μου εκεί. Μια χωρισμένη γυναίκα δεν μπορεί να δίνει συμβουλές σε άλλη γυναίκα; Δεν έχει σημασία αν είσαι παντρεμένος ή διαζευγμένος. Σημασία έχει η εμπειρία ζωής του καθενός. Νομίζω ότι έχω αρκετή εμπειρία, μόνο και μόνο αν σκεφτεί κανείς ότι κουβαλάω δυο πολιτισμούς» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Ταμίλα Κουλίεβα: Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Ρωσία. Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού στη Μόσχα και υποκριτική στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου της Μόσχας. Εκεί έλαβε και μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Καλές Τέχνες. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο έχει διδάξει τεχνικές αυτοσχεδιασμού, ενώ έχει υπάρξει και μέλος της θεατρικής ομάδας “Ουζάτσοφκα” στην Μόσχα. Έχει συμμετέχει σε τέσσερεις ρωσικές ταινίες. Έχει υπάρξει μέλος της κριτικής επιτροπής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και Αθήνας, ενώ έχει λάβει χρυσό μετάλιο από την UNESCO για τις Τέχνες, τον Λόγο και τις Επιστήμες. Από το 1992 διδάσκει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό σε δραματικές σχολές και κυρίως στο Εθνικό Θεάτρο και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Για την προσφορά της έχει τιμηθεί ως ευεργέτρια από το ίδρυμα παιδικής προστασίας «Χατζηκυριάκειο».

Στα ελληνικά τηλεοπτικά εμφανίζεται από το 1993 στη σειρά «Τμήμα Ηθών» στην οποία εμφανίζεται σε επεισόδια μέχρι και την επόμενη χρονιά. Το 1995 παίζει στο επεισόδιο «Σκοτεινός κόσμος» της αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1 «Δρόμοι της πόλης». Το 1996 συμμετέχει στην αισθηματική σειρά του Mega «Παλίρροια». Το 1998 πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην κοινωνική σειρά του Mega «Η ζωή που δεν έζησα» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, ενώ η επόμενη χρονιά τη βρίσκει στον Alpha και στον «Ερασιτέχνη άνθρωπο».

Ταμίλα Κουλίεβα: Δείτε την χθεσινή της συνέντευξη

Exit mobile version