Παπαδάκης γραβάτα: “Είσαι άσχετος – Φύγε με τον πεοδείκτη!”

LIFESTYLE

Παπαδάκης γραβάτα: “Είσαι άσχετος – Φύγε με τον πεοδείκτη!”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Παπαδάκης γραβάτα: Ο Γιώργος Παπαδάκης γίνεται συχνά viral, λόγω του αυθορμητισμού του.

18.10.2019 | 11:11

Παπαδάκης γραβάτα: Σήμερα είναι η “Διεθνής Ημέρα Γραβάτας” και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο ανδρικό αξεσουάρ. Λίγο αργότερα βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” ο  ρεπόρτερ Λάζος Μαντικός. Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε ένα γενικό πλάνο του ρεπόρτερ, ο οποίος φορούσε γραβάτα και τον ρώτησε γιατί είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση. Εκείνος άρχισε να εξηγεί για την Ημέρα Γραβάτας, ενώ έδωσε και την ετυμολογία της λέξης.

Και κάπου εκεί ακούστηκαν απίστευτες ατάκες από τον παρουσιαστή με το πάνελ της εκπομπής να «παγώνει». «Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως επίσης η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη πρωί πρωί!», φώναξε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Παπαδάκης γραβάτα: Δείτε το απόσπασμα

Παπαδάκης Μουτσινάς: ‘Αφθονο γέλιο 

Ο Νίκος Μουτσινάς χθες «εντόπισε» ένα απόσπασμα μίας μάλλον ασυναίσθητης κίνησης ενός ρεπόρτερ από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το οποίο πρόσφερε… άφθονο γέλιο στη Χρυσή Τηλεόραση. Όπως βλέπουμε στο βίντεο ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 προβαίνει επανειλημμένως σε μια ιδιαίτερη «χειρονομία», τουλάχιστον ασυνήθιστη για ζωντανή σύνδεση! Η προβολή του αποσπάσματος προκάλεσε πολλά γέλια, όπως ήταν φυσικό, στη μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», καθώς βοήθησε και η… μουσική επιλογή του DJ, μετά την προβολή του βίντεο.

 

Exit mobile version