alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ισαβέλλα Δάρρα σήμερα: Οι φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν, το διαζύγιο και ο γιος της (vid)
LIFESTYLE

Ισαβέλλα Δάρρα σήμερα: Οι φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν, το διαζύγιο και ο γιος της (vid)

Ισαβέλλα Δάρρα σήμερα: Η πρώην Μις Ευρώπη άνοιξε το σπίτι της και υποδέχθηκε την κάμερα της «Ελένης», όπου μίλησε για τη ζωή της σήμερα και την απόφασή της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ισαβέλλα Δάρρα σήμερα: H Ισαβέλλα Δάρρα στα 41 της βάζει τα γυαλιά σε πολλές 20άρες. Mιλάει πολλές ξένες γλώσσες, παίζει πιάνο και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Στα 19 της κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, ενώ την ίδια χρονιά κατάφερε να βγει και Μις Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη. Το γνωστό μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας νa αφοσιωθεί στην οικογένειa. Σήμερα, ο γιος της είναι 14 χρόνων. Η ίδια μίλησε για τη βραδιά των καλλιστείων, τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Ήταν πολύ όμορφη βραδιά, ήταν κάτι φρέσκο και μου άρεσαν πάρα πολύ οι κοπέλες. Όσον αφορά στις περιορισμένες μου δημόσιες εμφανίσεις, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχω εκεί που πραγματικά υπάρχει λόγος να είμαι. Θα ήθελα να στέψω την επόμενη Σταρ Ελλάς. Είναι το στοιχείο μου άλλωστε. Ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο και θέλω να γίνω φωτογράφος μόδας, ενώ παίζω ακόμα πιάνο επαγγελματικά», είπε αρχικά η Ισαβέλλα Δάρρα. Η σαγηνευτική Ελληνίδα, μίλησε και για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς. «Φυσικά πρότυπα υπάρχουν μόνο. Αλλά η γυναίκα κάνει οτιδήποτε την κάνει να της αρέσει ο εαυτός της. Πλέον γίνονται όλα και δε σταματούν πουθενά. Δεν υπάρχει το μέτρο. Και εκεί είναι που επεμβαίνουν οι άνθρωποι της μόδας και τους λένε ότι ‘’δε θέλουμε ψεύτικες’’».

Ισαβέλλα Δάρρα: Γιατί αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας;

Η Ισαβέλλα Δάρρα ανέφερε πως ο ερχομός του γιου της σε ηλικία 26 ετών ήταν ο βασικότερος λόγος ενώ σχολίασε πως είχε «χορτάσει» από τη ζωή της τότε και θεώρησε πως η φυσική ροή των πραγμάτων ήταν η απόκτηση ενός παιδιού. Μιλώντας μάλιστα για τον γιο της Αχιλλέα, η ίδια σημείωσε: «Είναι από τους καλύτερους μου φίλους, έχει το χιούμορ που θέλω, τους τρόπους που θέλω, δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραία περνάω».

Μιλώντας ωστόσο για την προσωπική της ζωή, η Ισαβέλλα Δάρρα παραδέχθηκε πως δεν αισθάνεται καθόλου τυχερή εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος τους γάμου της και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της. «Ήταν μια δύσκολη περίοδος και είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν είναι όμως ότι αφοσιώθηκα στο παιδί και δεν του έδινα σημασία, γιατί και αυτός εξελίχθηκε. Εξελιχθήκαμε και οι δυο διαφορετικά» σχολίασε.

Ισαβέλλα Δάρρα: Οι φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν

Ακόμα, μίλησε και για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Είχα κάνει τον κύκλο μου, θέλησα να κάνω οικογένεια. Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο πράγμα. Ο γιος μου είναι 14 χρόνων και τώρα θέλω να επιστρέψω στον χώρο, ως φωτογράφος όμως, αυτή τη φορά. Είχα ένα πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα είμαι πάρα πολύ καλά!»

Το μοντέλο που μεσουρανούσε στα ‘90s μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και για τον Αλέν Ντελόν, που λέγεται ότι είχε θαμπωθεί από την Τζένη Καρέζη. «Θυμάμαι το πρωί που πήγα στον διαγωνισμό, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα: “Την επόμενη φορά που θα κοιταχτώ, θα φοράω το στέμμα”. Ήμουν για ένα σκοπό εκεί, εκπροσωπούσα τη χώρα μου, έκανα αυτό που πίστευα πως θα με βοηθούσε εκείνη την εποχή» είπε η Ισαβέλλα Δάρρα.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν, που την είχε στέψει Μις Ευρώπη, η Ισαβέλλα Δάρρα είπε: «Ο Γιώργος Πρεβελάκης ήταν ο παπαράτσι της εποχής, με έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Κάθε φορά που με πλησίαζε ο Αλέν Ντελόν, είτε με φίλαγε στο κούτελο είτε με έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος μας φωτογράφιζε. Είχαν κάνει, λοιπόν, ντόρο για να πουλήσουν τα περιοδικά ότι με είχε ερωτευτεί ο Ντελόν. Είναι αστεία αυτά πλέον, χαριτωμένα τα βρίσκω λίγο…».