Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Το βίντεο με τα δίδυμα που έκανε το Instagram να “λιώσει”
LIFESTYLE

Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Το βίντεο με τα δίδυμα που έκανε το Instagram να “λιώσει”

Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Αν μπορεί κανείς να πει κάτι για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι ότι εκτός από τα κομμάτια του, πρόκειται για ένα από τα πλέον συμπαθητικά πλάσματα της παγκόσμιας showbiz.

Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας εκτός από καλός τραγουδιστής είναι και ένας τρυφερός πατέρας.  Μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, πάντα καταφέρνει να βρίσκει χρόνο, για να τον περνά δημιουργικά μαζί με τα παιδιά του. Ο ίδιος και η σύντροφός του Άννα Κουρνίκοβα, προσπαθούσαν σε όλα τα χρόνια της κοινής τους πορείας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Το 2017 όμως, τα πράγματα άλλαξαν καθώς ήρθαν στη ζωή η Lucy και ο Nickolas.

Τα δίδυμα είναι τώρα δύο ετών και αποτελούν τη βασική προτεραιότητα του Ενρίκε Ιγκλέσιας. Ο Ισπανός τραγουδιστής δημοσίευσε για άλλη μία φορά, ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο παίζει μαζί με τα παιδιά του. Οι τρεις τους είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και διασκεδάζουν, ενώ δεν σταματούν να γελούν. Οι φαν του έσπευσαν να σχολιάσουν, αυτό το στιγμιότυπο, που τους φάνηκε πολύ χαριτωμένο.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Μια μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη

Τελικά ο Ενρίκε Ιγκλέσιας ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των θαυμαστών του στην Ελλάδα και έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena! Αφού έλαβε δεκάδες χιλιάδες επιστολές από φανς του, αποφάσισε να εκπληρώσει το αίτημα τους και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος παραμένει μια εμβληματική φιγούρα που κατατάσσεται μεταξύ των πιο ισχυρών τραγουδιστών της σύγχρονης ποπ μουσικής, προκαλώντας έντονα συναισθήματα κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή. Για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στην Ελλάδα, το Latin αστέρι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγαλειώδη συναυλία στο PAOK Sports Arena, έχοντας προκαλέσει φρενίτιδα σε εκατομμύρια ανθρώπους καταλαμβάνοντας μια θέση στην καρδιά τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

27 Οκτωβρίου 2019

Ώρα Έναρξης: 20:00

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Π.Α.Ο.Κ

Τιμές Εισιτηρίων:

Τιμές εισιτηρίων από 38€ έως 78€

Προπώληση Εισιτηρίων:

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ συνεχίζεται από τη VIVA.GR

Παραγωγή: ARTBG

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις