Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαραβέγιας γυναίκα: Κατέληξε η 50χρονη που της έκανε μαλάξεις ο βουλευτής της ΝΔ
ΕΛΛΑΔΑ

Μαραβέγιας γυναίκα: Κατέληξε η 50χρονη που της έκανε μαλάξεις ο βουλευτής της ΝΔ

Μαραβέγιας γυναίκα: Κατέληξε η γυναίκα στην οποία έκανε μαλάξεις ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Πέμπτης.

Μαραβέγιας γυναίκα: Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο του Βόλου, όταν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε μία γυναίκα περίπου 50 ετών, σταμάτησε στη μέση του δρόμου, με τον οδηγό του να ζητάει βοήθεια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Newspaper, η γυναίκα είχε πάθει ανακοπή καρδιάς και ο σύζυγός της την μετέφερε, με το αυτοκίνητό του, στο νοσοκομείο του Βόλου. Ωστόσο στα μισά της διαδρομής, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.

Τις φωνές του συζύγου για βοήθεια άκουσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, με τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μαραβέγια ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός να σπεύδει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τελικά την γυναίκα σε νοσοκομείο του Βόλου. Ο βουλευτής Μαγνησίας την υπέβαλε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κάτω ακριβώς από το γραφείο του στη διασταύρωση των οδών Τοπάλη και Σωκράτους. Δυστυχώς, όπως αναφέρει ο ANT1, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 65χρονη κατέληξε στην ανάνηψη.

Κωνσταντίνος Μαραβέγιας βουλευτής: Λίγα λόγια για τον κορυφαίο γιατρό

Ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Βόλο. Σπούδασε στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Ferrara – Ιταλίας και ειδικεύτηκε στη Χειρουργική με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ», ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην «Υπερηχογραφική και Λειτουργική Απεικόνιση για την Πρόληψη και Διάγνωση των Αγγειακών Παθήσεων».

Έχει πραγματοποιήσει εξειδικεύσεις στην προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική (Πανεπιστήμιο Στρασβούργου) και στην Πρωκτολογία, με έμφαση τη χρήση τεχνολογίας Laser (Τορίνο, Βερολίνο, Βίτεν). Από το 2011 διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία, στο Βόλο και στον Αλμυρό, ενώ από το 2014 είναι ο Επιστημονικός Διευθυντής στην ΆΝΑΣΣΑ Γενική Κλινική, που έχει την έδρα της στο Βόλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις