Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος σχέση: Το χρυσό κολιέ και οι τρυφερές στιγμές στην Κίμωλο (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος σχέση: Το χρυσό κολιέ και οι τρυφερές στιγμές στην Κίμωλο (pics)

Αχτσιόγλου - Τζανακόπουλος σχέση: Οι διαχυτικές στιγμές Τζανακόπουλου και Αχτσιόγλου στην Κίμωλο.

Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος σχέση: Καλά τα έδρανα, οι ομιλίες και οι πολιτικές κόντρες, όμως ζωή χωρίς έρωτα δεν έχει νοστιμάδα. Ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της χρονιάς – κυρίως της Βουλής – είναι σίγουρα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου. Οι δύο πρώην υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα και νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φροντίζουν όχι μόνο να μην κρύβουν αλλά και να απολαμβάνουν το ειδύλλιό τους, το οποίο έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες. Τον περασμένο Αύγουστο, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την τεράστια εκλογική ήττα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου είπαν να ασχοληθούν με την προσωπική τους ζωή.

Έτσι λοιπόν, επέλεξαν το ρομαντικό νησί της Κιμώλου για να απαλύνουν και τον… εκλογικό πόνο.  Στο κυκλαδίτικο νησί, ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές, σε μια παραλία με λίγο κόσμο. Πιο διαχυτικός ο πρώην υπουργός Επικρατείας δεν μπορούσε να αποφύγει να κάτσει απέναντι από την αγαπημένη του στην ξαπλώστρα της παραλίας και να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση του. Εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές. Αρχικά φορούσε ένα μαύρο καφτάνι, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε στη φροντίδα του ήλιου μένοντας με το λευκό μπικίνι.

Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος σχέση: Το κολιέ καρατίων

Οι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του ειδυλλίου λένε – σύμφωνα με το iefimerida – ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «της υποσχέθηκε τα πάντα» σε εκείνη την παραλία της Κιμώλου. Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Τετάρτη, όταν η κυβέρνηση κατέθετε στη Βουλή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ψώνισε από κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου, δύο κοσμήματα στην αγαπημένη του. Ένα κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, επρόκειτο για ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων αξίας 219 ευρώ, (το οποίο με την έκπτωση κόστισε τελικά 175 ευρώ), και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 72 ευρώ. Το ειδύλλιο Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου ήταν κρυφό στους περισσότερους μέχρι την προεκλογική περίοδο, οπότε η ίδια η Έφη Αχτσιόγλου παραδέχτηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως είναι σε σχέση μαζί του, καλώντας μάλιστα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να τον βοηθήσουν στη μάχη του σταυρού.

Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος σχέση: Το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις