Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Τα unfollow και οι διαγραφές στα μέσα

LIFESTYLE

Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Τα unfollow και οι διαγραφές στα μέσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Στέφανος Μιχαήλ - Δανάη Παππά: Η στενή σχέση των δυο ηθοποιών ανήκει πλέον στο παρελθόν αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram.

17.10.2019 | 20:41

Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παπά: Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παππά, δυο πρώην συμπρωταγωνιστές στη σειρά “Το Τατουάζ”, δυο καλοί φίλοι αλλά και δυο άνθρωποι που για δυο χρόνια μοιραζόντουσαν μια κοινή φήμη, ότι είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μια φήμη, η οποία τους έβρισκε σε κάθε συνέντευξη αντιμέτωπους και για πολλούς ανταποκρινόταν στην αλήθεια. Η στενή σχέση των δυο ηθοποιών (είτε αυτή ήταν επαγγελματική, φιλική ή ερωτική) ανήκει πλέον στο παρελθόν αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ έχουν διαγραφεί και πολλές κοινές φωτογραφίες τους.

Οι δυο ηθοποιοί μοιραζόντουσαν συχνά-πυκνά φωτογραφίες τους στα social media, μέσα από stories ή αναρτήσεις από γυρίσματα, από την καθημερινότητά τους μέχρι και από φωτογραφίσεις που έκαναν μαζί. Η στενή τους φιλική σχέση ήταν αυτή που τους έκανε να περνούν πολύ χρόνο μαζί και να μιλούν για τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Τα unfollow δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο στην εξέλιξη της σχέσης τους, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ τους και δεν θέλουν να βλέπουν την καθημερινότητα που έχουν στα social media. Η Δανάη Παππά έχει πλέον σχέση και δηλώνει ερωτευμένη στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη, επιχειρηματίας μαγαζιών στην Αθήνα ενώ ο Στέφανος είναι ελεύθερος και ήδη έχει κάνει το νέο του βήμα στις «8 λέξεις».

Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: «Tην ευτυχία την αντλώ από τα απλά πράγματα»,είχε πει η ηθοποιός

Εκείνη πιστεύει ότι έρωτας είναι να θες να μοιραστείς τη σοκολάτα σου. Εκείνος φαντάζεται τον εαυτό του μπαμπά, επηρεασμένος από τη σχέση του με την τηλεοπτική του κόρη στο «Τατουάζ». Εκείνη συγκινείται στους γάμους τη στιγμή που έρχεται η νύφη στην εκκλησία, ενώ εκείνος πιστεύει πως η τέλεια πρόταση γάμου δεν μπαίνει σε κανόνες. Η Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ δεν ήταν απλά οι πρωταγωνιστές του πιο επιτυχημένου σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι δύο μοντέρνοι ήρωες που αποδεικνύουν πως το χαμηλό προφίλ, το ειλικρινές χαμόγελο, η διάθεση για team spirit και μια ρετρό τρυφερότητα είναι τα «όπλα» των ανθρώπων για να μπορέσουν να απολαύσουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, η Δανάη Παπά είχε πει χαρακτηριστικά «Tην ευτυχία την αντλώ από τα απλά πράγματα, τα καθημερινά, που βρίσκονται γύρω μας. Η αγάπη μου για ζωή και δράση είναι σίγουρα το μυστικό μου για θετική ενέργεια και διαύγεια. Γενικά, ενώ μου αρέσει πολύ να βλέπω άλλους με τατουάζ, δεν είμαι μεγάλη φαν του να το κάνω πάνω μου. Αν έπρεπε όμως, θα διάλεγα κάτι μικρό που να συμβολίζει μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου, κάποια ημερομηνία ίσως, και θα το έκανα ή στο εσωτερικό του καρπού μου ή στον αστράγαλο… Όσο για τη βέρα-tattoo, δεν είναι του στιλ μου, οπότε μάλλον θα το απέφευγα»

Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παπά: Δείτε παλαιότερη συνέντευξη της ηθοποιού

Exit mobile version