Τραμπ μεταφράστρια: …Τρέλανε και τη διερμηνέα ο Αμερικανός πρόεδρος

ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ μεταφράστρια: …Τρέλανε και τη διερμηνέα ο Αμερικανός πρόεδρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τραμπ μεταφράστρια: Viral έγιναν οι δηλώσεις του προέδρου Τραμπ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματαρέλα.

17.10.2019 | 15:19

Τραμπ μεταφράστρια: Οι χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης τρελάθηκαν με τα απανωτά “μαργαριτάρια” του Ντόναλντ Τραμπ. Η συνέντευξη Τύπου Σέρτζιο Ματαρέλα –  Ντόναλντ Τραμπ έγινε αμέσως viral. Και όχι μόνο για την έκφραση ειλικρινούς απορίας στο πρόσωπο της διερμηνέα. Δεκάδες ήταν οι αναφορές στο Twitter, που ισχυρίζονταν πως ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε πολλάκις τον Ιταλό πολιτικό «Μοτσαρέλα» κατά τη διάρκεια του πύρινου λόγου του για τους κοινούς δεσμούς ΗΠΑ και Ιταλίας. «Συγγνώμη ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλεσε τον Πρόεδρο της Ιταλίας «Πρόεδρο Μοτσαρέλα» αρκετές φορές» γράφει κάποιος στο Twitter.

Και εδώ έρχεται η δήλωση που πραγματικά προκάλεσε γέλιο και προβληματισμό στους χρήστες του διαδικτύου. Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας για τις σχέσεις Ιταλίας και Αμερικής, ανέφερε πως οι δυο χώρες συνδέονται από την περίοδο της αρχαίας Ρώμης. «ΗΠΑ και Ιταλία έχουν κοινή πολιτισμική και πολιτική κληρονομιά που πάει πίσω χιλιάδες χρόνια στην αρχαία Ρώμη» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας τον συνομιλητή του με το στόμα ανοιχτό να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει ακούσει.

Δείτε το απόσπασμα στο tweet παρακάτω:

Τραμπ μεταφράστρια: Οι χρήστες του Twitter της έδωσαν …Όσκαρ

Η απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας ανήκει σίγουρα στη διερμηνέα του Τραμπ, η οποία καλούνταν να μεταφράσει τις ομολογουμένως περίεργες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου. Η έκφραση της διερμηνέα έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η …άτυχη μεταφράστρια  Ιταλικών του Λευκού Οίκου προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς υποστήριζε ο Ντόναλντ Τραμπ και όλη της η απόγνωση ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό της. Ένας χρήστης του Twitter μάλιστα έγραψε ότι η διερμηνέας μετέφραζε τη …γλώσσα του Τραμπ στα Αγγλικά και μετά στα Ιταλικά.

 

https://twitter.com/NightlyPolitics/status/1184599413345251328?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1184630982931955712&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fpagose-i-metafrastria-me-ta-margaritaria-toy-tramp

Exit mobile version