Φιάλη υγραερίου – ατύχημα: Εξερράγη ενώ το παιδί ζέσταινε το φαγητό του.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιάλη υγραερίου – ατύχημα: Εξερράγη ενώ το παιδί ζέσταινε το φαγητό του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Φιάλη υγραερίου – ατύχημα: Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται μια 14χρονη, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

17.10.2019 | 22:04

Φιάλη υγραερίου – ατύχημα: Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση μία 14χρονη, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου. Το ατύχημα συνέβη στο χωριό Κολλίνες, κοντά στην Τρίπολη. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι υπήρξε διαρροή υγραερίου στο πετρογκάζ που χρησιμοποιεί η οικογένεια για να μαγειρεύει, με αποτέλεσμα να προκληθεί η έκρηξη.

Είναι πιθανόν το κορίτσι να προσπάθησε να ζεστάνει το φαγητό του, με το που επέστρεψε από το σχολείο. Οι γονείς έλειπαν από το σπίτι, αλλά υπήρχε επιτήρηση από ενήλικα. Αυτός ήταν και ο λόγος που η φωτιά κατασβέστηκε λίγο αφότου εκδηλώθηκε.

Φιάλη υγραερίου – ατύχημα: Από το νοσοκομείο Τρίπολης στο «Αγία Σοφία»

Η μικρή μεταφέρθηκε στις 4 το απόγευμα στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έχοντας στο σώμα της εκτεταμένα εγκαύματα Β’ και Γ’ βαθμού, περίπου στο 55% με 60% του σώματός της. Αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της, οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί στο «Αγία Σοφία», στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Exit mobile version