Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Βόλος – χρηματοκιβώτιο: Το πήραν και έφυγαν
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος – χρηματοκιβώτιο: Το πήραν και έφυγαν

Βόλος - χρηματοκιβώτιο: Το χρηματοκιβώτιο καταστήματος χαρτικών στο κέντρο του Βόλου, που περιείχε ποσό 42.000 € έκλεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Βόλος – χρηματοκιβώτιο: «Φτερά» έκανε το χρηματοκιβώτιο καταστήματος χαρτικών στο κέντρο του Βόλου, που περιείχε ποσό 42.000 €. Άγνωστοι δράστες, πάνω από τρεις σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, σήκωσαν τα ξημερώματα το χρηματοκιβώτιο. Το τελευταίο δεν ήταν ούτε βιδωμένο στον τοίχο, ούτε πακτωμένο στο πάτωμα. Οι δράστες, που κινούνταν με κλεμμένο όχημα, το σήκωσαν και εξαφανίστηκαν. Εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, το έκαψαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με άλλο Ι.Χ.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος ανακάλυψε το περιστατικό σήμερα το πρωί και ειδοποίηση την αστυνομία. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα που διατηρεί στο κέντρο του Βόλου και, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα χρήματα και προσωπικά έγγραφα,  έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Βόλος – χρηματοκιβώτιο: Συναγερμός στην Αστυνομία

Στο σημείο της κλοπής πήγε η Σήμανση που έκανε έλεγχο, μήπως ο δράστης ή οι δράστες άφησαν αποτυπώματα, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Τέλος, το καμένο αυτοκίνητο οδηγήθηκε στα γραφεία της Σήμανσης για περαιτέρω έρευνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις