Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίαζε τη γυναίκα του: Φρίκη με 46χρονο στο Πήλιο – Κακοποιούσε και την κόρη του
ΕΛΛΑΔΑ

Βίαζε τη γυναίκα του: Φρίκη με 46χρονο στο Πήλιο – Κακοποιούσε και την κόρη του

Βίαζε τη γυναίκα του: Πατέρας βίαζε και κακοποιούσε τη γυναίκα και την ανήλικη κόρη του στο Πήλιο.

Βίαζε τη γυναίκα του: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε ένας 46χρονος στο Πήλιο, ο οποίος φέρεται να βίαζε συστηματικά την επί σειρά ετών σύζυγό του και να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον γάμο, ο οποίος έγινε με προξενιό, ο κατηγορούμενος έκοψε κάθε επαφή στην σύζυγό του με συγγενικά της πρόσωπα, ενώ μάλιστα την παρακολουθούσε ακόμα και όταν αυτή έβγαινε από το σπίτι για ψώνια. Την ίδια ώρα όπως αποκαλύφθηκε της ζητούσε διαρκώς να έρχονται σε σεξουαλική επαφή και όταν εκείνη αρνούνταν την βίαζε. Η 16χρονη κόρη του, και αυτή ζούσε μια καθημερινή κόλαση μέσα στο σπίτι. Ο 46χρονος αρκετές την είχε κλειδώσει στο υπόγειο, βάζοντας τον επίσης ανήλικο γιο του να προσέχει μήπως καταφέρει και αποδράσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», χθες στο δικαστήριο τα παιδιά του δεν ήθελαν ούτε να τον αντικρίσουν. Εν τέλει καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, απόφαση που τον οδηγεί εκ νέου στη φυλακή για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του.

Τα περιστατικά φρίκης δεν έχουν τέλος. Λίγες ημέρες πριν, ένας άντρας συνελήφθη στην Αττική και κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη αλλά και παιδιά του συγγενικού του περιβάλλοντος. Ο συγκεκριμένος άντρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη και τότε φέρεται να αποκαλύφθηκε η φρίκη που επικρατούσε. Ο άνδρας φέρεται να έβγαζε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην ίδια του την κόρη αλλά και στα παιδιά των συγγενών του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Πέλλα: Πατέρας βίαζε την κόρη του με νοητική στέρηση

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή στον πατέρα στην Πέλλα, που ασελγούσε στην κόρη του με νοητική στέρηση, μια υπόθεση που επίσης είχε προκαλέσει φρίκη. Απόφαση για την ποινή φυλάκισης του 68χρονου από την Πέλλα που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην κόρη του που πάσχει από νοητική στέρηση, εξέδωσε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να επιβάλει συνολική κάθειρξη 9,5 ετών στον 68χρονο που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 40χρονη κόρη του, που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση.

Την καταγγελία για την υπόθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε κάνει η γυναίκα του κατηγορούμενου που είδε τον 68χρονο να βιάζει την κόρη τους, μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Πέλλας και ενώ δίπλα βρίσκονταν τα ανήλικα εγγόνια τους, από την άλλη κόρη τους. Να σημειωθεί πως τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και ιατροδικαστικά. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και έκανε λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες, χωρίς να πείσει δικαστές και τους ενόρκους, που τον έκριναν ένοχο, χωρίς ελαφρυντικό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανίκανου προς αντίσταση ατόμου και αιμομιξία. Πρόκειται δε για πράξεις που γινόντουσαν κατ’ εξακολούθηση, όπως διαπιστώθηκε από αστυνομική έρευνα. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και ο 68χρονος να επέστρεψε στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και συνελήφθη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις