Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια ναρκωτικά: Ορμητήριο οργανωμένης συμμορίας διακίνησης ουσιών το ισόγειο διαμέρισμα
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια ναρκωτικά: Ορμητήριο οργανωμένης συμμορίας διακίνησης ουσιών το ισόγειο διαμέρισμα

Εξάρχεια ναρκωτικά: Οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, εν προκειμένω της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν πληροφορίες εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Εξάρχεια ναρκωτικά: Συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για πώληση, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα βρήκαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν σε ισόγεια αποθήκη της οδού Οικονόμου, στα Εξάρχεια.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η επιχείρηση, από πολυάριθμη δύναμη αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής με την υποστήριξη της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος που απέκλεισε την οδό Οικονόμου, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία Εξαρχείων, ξεκίνησε νωρίς το πρωί. Οι αστυνομικοί, οδηγήθηκαν εκεί μετά από στοιχεία και πληροφορίες που είχαν ότι η αποθήκη χρησιμεύει ως χώρος αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και για εμπορία, κάτι που πιστοποιήθηκε από την κατάσχεση των ζυγαριών ακριβείας.

Η αποθήκη της οδού Οικονόμου χρησιμοποιείτο από ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν εκεί. Έτσι τώρα με βάση την εξέταση των κατασχεθέντων αντικειμένων, επιχειρείται στα εγκληματολογικά εργαστήρια να γίνει η ταυτοποίηση των κατόχων τους.

Εντός της αποθήκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

24 συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους 685 γραμμαρίων

2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις