Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μποξέρ πέθανε: Κατέληξε ο Πάτρικ Ντέι, μετά τα άγρια χτυπήματα του αντιπάλου του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μποξέρ πέθανε: Κατέληξε ο Πάτρικ Ντέι, μετά τα άγρια χτυπήματα του αντιπάλου του

Μποξέρ πέθανε: Πέθανε ο Βρετανός μποξέρ Πάτρικ Ντέι ο οποίος είχε πέσει σε κώμα από το περασμένο Σάββατο μετά τον αγώνα στο Σικάγο απέναντι στον Αμερικανό Τσαρλς Κόνγουελ.

Μποξέρ πέθανε: Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο Πάτρικ Ντέι, ο μποξέρ που από το περασμένο Σάββατο βρισκόταν σε κώμα μετά τα σφοδρά χτυπήματα που δέχθηκε από τον αντίπαλό του, Τσαρλς Κόνγουελ σε αγώνα που διεξήχθη στο Σικάγο. Ο 27χρονος μποξέρ που έπεσε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα άφησε την τελευταία του πνοή την «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του», λέει ο ατζέντης του. Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο αντίπαλός του είχε γράψει ένα σπαρακτικό γράμμα, τονίζοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν η νίκη και πως δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ αυτό που συνέβη.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η σφοδρότητα των χτυπημάτων του 21χρονου Κόνγουελ σε βάρος του Ντέι. Οπως προαναφέρθηκε, στον 10ο γύρο ο νεαρός μποξέρ δεν αντέχει και καταρρέει, χτυπώντας το κεφάλι του στο ρινγκ. «Ήταν γιος, αδερφός και φίλος για πολλούς. Η ευγένεια του Πατ, η γενναιοδωρία του έκανε εντύπωση σε όλους. Ο Πάτρικ Ντέι δεν χρειαζόταν να παίζει μποξ. Προερχόταν από μια καλή οικογένεια, ήταν έξυπνος, μορφωμένος, με καλές αξίες και είχε άλλους τρόπους να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Επέλεξε να παίζει μποξ γνωρίζοντας τα ρίσκα που παίρνει κάθε μποξέρ όταν μπαίνει στο ρινγκ. Το μποξ ήταν αυτό που αγαπούσε να κάνει ο Πάτρικ. Με αυτό αποτελούσε έμπνευση για τους ανθρώπους και αυτό ήταν που τον έκανε να νιώθει ζωντανός», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ατζέντης του.

Σημειώνεται ότι αυτός ήταν ο τέταρτος θάνατος μποξέρ το 2019. Τον Ιούλιο είχε χάσει τη ζωή του ο Αργεντίνος Αλφρέντο Σαντιλάν, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του Ρώσου, Μαξίμ Ναντάσεφ.

Δείτε ακόμη:

Το συγκινητικό ποστ του Κόνγουελ που έστειλε στο νοσοκομείο τον Ντέι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις