Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Jennifer Aniston: Το Instagram πήρε “φωτιά” – “Συγγνώμη, νομίζω το… χάλασα”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Jennifer Aniston: Το Instagram πήρε “φωτιά” – “Συγγνώμη, νομίζω το… χάλασα”

Jennifer Aniston: Μπορεί κατά καιρούς να έχεις δει accounts στο Instagram που να θεωρείς πως είναι της Jennifer Aniston αλλά εκείνη πάντα τόνιζε πως απέχει από τον κόσμο των social media.

Jennifer Aniston: Η Τζένιφερ Άνιστον ενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram και αποφάσισε να κάνει θεαματικό ντεμπούτο. Δημοσίευσε μία φωτογραφία και με τους πέντε συμπρωταγωνιστές της από την αγαπημένη σειρά Friends, και τα likes έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. «And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM» ήταν το πρώτο μήνυμα της 50χρονης ηθοποιού. Στη φωτογραφία, φαίνονται η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ και είναι η πρώτη τους κοινή πόζα μετά από πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε μέσα σε μερικές ώρες πάνω από 7,5 εκατομμύρια likes, ενώ το Instagram άρχισε να εμφανίζει μηνύματα λάθους στα άτομα που προσπαθούσαν να κάνουν follow τη «Ρέιτσελ», λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος από χρήστες σε κάθε γωνιά της Γης. Η πλατφόρμα ζήτησε επίσημα συγγνώμη, προτού τελικά διορθώσει το πρόβλημα. «Γνωρίζουμε ότι κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη σελίδα της Τζεν. Ο όγκος των ενδιαφερομένων είναι απίστευτος. Εργαζόμαστε για την επίλυση του ζητήματος και ελπίζουμε σύντομα η σελίδα να λειτουργεί κανονικά», δήλωσε εκπρόσωπος της πλατφόρμας στο Page 6.

Jennifer Aniston: Η… συγγνώμη για το μπλακ άουτ

Jennifer Aniston: Τα follow πάνε κι έρχονται

Τις τεχνικές δυσκολίες που προκάλεσε στο Instagram o τεράστιος όγκος των fan που επιχείρησαν να κάνουν follow ταυτόχρονα στην Άνιστον σχολίασε η ίδια η 50χρονη σταρ, μέσω την πλατφόρμας. Κάτω από το σχόλιο μιας φαν που παραπονιόταν επειδή δεν μπορούσε να «ακολουθήσει» την πολυαγαπημένη «Ρέιτσελ» των Friends στο Instagram, η Άνιστον έγραψε παιχνιδιάρικα «Συγγνώμη, νομίζω ότι το χάλασα».

Σύμφωνα με την Daily Mail ο λογαριασμός της Τζένιφερ Άνιστον συγκέντρωσε 1,4 εκατ. followers (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 6 εκατ.) μέσα σε πέντε ώρες από τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι πολλοί άλλοι διάσημοι με ενεργούς λογαριασμούς στην πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων η Κάλεϊ Κουόκο, η Ολίβια Γουάιλντ και η Ρέιτσελ Ζόι, έσπευσαν να καλωσορίσουν την «Τζεν». Το σχόλιο της Ρις Γουίδερσπουν πάντως ήταν από τα πιο ενθουσιώδη: «ΝΑΑΑΙ! Καλωσόρισες στο Insta Τζεν!!!» έγραψε η συνάδελφος και φίλη της Άνιστον. Και η ίδια η Τζεν όμως δεν έχασε καθόλου χρόνο και έκανε αμέσως follow σε άτομα που έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Μεταξύ αυτών, και ο πρώην της ηθοποιού, Τζάστιν Θερού.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/?utm_source=ig_embed

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις