Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Άγριες μέλισσες” επεισόδιο 12: Τι θα δούμε την Τετάρτη 16/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Άγριες μέλισσες” επεισόδιο 12: Τι θα δούμε την Τετάρτη 16/10

"Άγριες μέλισσες" επεισόδιο 12: Είναι η σειρά για την οποία μιλάμε όλοι, τόσο για την ακριβή και προσεγμένη παραγωγή της, όσο και για το επίπεδο σκηνοθεσίας και ηθοποιίας.

“Άγριες μέλισσες” επεισόδιο 12: Το αγαπημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 επιστρέφει με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ οι “Άγριες Μέλισσες” προβάλλονται απέναντι στη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς, το Greece’s Next Top Model, καταφέρνουν να κρατήσουν το κοινό. Απίστευτη μάχη τηλεθέασης δόθηκε ανάμεσα στα δύο δυνατά τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν, του ριάλιτι μόδας του Star που παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά και της δραματικής σειράς εποχής του ANT1, που έχει καθηλώσει τους θεατές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM πραγματοποιήθηκε το makeover των κοριτσιών και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις αλλαγές στα κουρέματα και τα χτενίσματά τους, αλλά και τις αντιδράσεις τους. Έτσι, το ριάλιτι σημείωσε 19,8% στο γενικό σύνολο και 26,6% στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο, οι συγκλονιστικές “Άγριες Μέλισσες”, φαίνεται πως κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό. Η δραματική σειρά κατάφερε να σημειώσει το πολύ καλό νούμερο του 28,2% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό απέσπασε το ίδιο ποσοστό με το GNTM, δηλαδή 26,6%.

Γενικό σύνολο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,2%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 19,8%

Δυναμικό κοινό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 26,6%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 26,6%

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 12: Τι θα δούμε απόψε

Ο Δούκας δείχνει να σκέφτεται την ιδέα του Κωνσταντή να παντρέψει τον Νικηφόρο με την Ασημίνα, προκειμένου να βάλει στο χέρι τα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη, όμως, έχει να προτείνει στον Δούκα ένα παράτολμο σχέδιο για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Παράλληλα η Ελένη επισκέπτεται μαζί με τις αδερφές της το καφενείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των αντρών. Όταν ο Κωνσταντής κάνει την εμφάνιση του, η κατάσταση εκτροχιάζεται.

Ο Μελέτης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα τις συναντήσεις της γυναίκας του με τον Κυπραίο, ενώ ο Προύσαλης ανακαλύπτει κάτι για τη βραδιά της αυτοκτονίας του Γιάννου, που θα ενισχύσει τις υποψίες του Νέστορα για το ρόλο του Δούκα στον θάνατο του ανιψιού του. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος μαθαίνει την απόφαση της Ασημίνας για το προξενιό και η ώρα της αλήθειας φτάνει για όλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις