Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 16/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 16/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

''8 Λέξεις'' 16/10: Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, που έχει καθηλώσει το κοινό, έρχεται και σήμερα, Τετάρτη, στις οθόνες μας με νέο επεισόδιο.

”8 Λέξεις” 16/10: Τετάρτη σήμερα και η επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ‘8 Λέξεις’ σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, έρχεται με νέο επεισόδιο και σήμερα. Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. 8 Λέξεις: Κάθε μια απ΄αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν οι ήρωες μέχρι σήμερα. Το αύριο θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι ο Άκης συνεχίζει να πετάει λάσπη στον Μιχαήλ, αυτή τη φορά έχοντας ως σύμμαχο τις εφημερίδες. Η Αριάδνη αρχίζει να αποζητά τον πατέρα της, φέρνοντας την Ηλιάνα σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Σπύρος και η Ιφιγένεια περνάνε πάλι στην κατά μέτωπο επίθεση, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Σίμου. Η επιμονή της Αριάδνης να μιλήσει στον πατέρα της αναγκάζει την Ηλιάνα να υποκύψει, αλλά η μικρή σε αυτό το τηλεφώνημα αποκαλύπτει στον Μιχαήλ ότι βρίσκονται στη Ρώμη, προκαλώντας τον τρόμο της Ηλιάνας. Μια σύλληψη έρχεται να ταράξει τη ζωή του Σίμου ενώ ο Οδυσσέας βρίσκει ένα γράμμα που θα ανατρέψει όλη την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση του πατέρα του.

 ”8 Λέξεις” 16/10: Δείτε εδώ το χθεσινό επεισόδιο

”8 Λέξεις” 16/10: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου

Η νόνα παρά την πίεση που δέχεται από τον Οδυσσέα, δεν του αποκαλύπτει τίποτα για το γράμμα της Βασιλικής στον Μάρκο Καλλέργη. Προσπαθεί να του θολώσει τα νερά, αλλά ο Οδυσσέας ήδη έχει καταλάβει ότι πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο που αφορά την εξαφάνιση του πατέρα του. Παίρνει το γράμμα και πάει στη Ναυσικά, η οποία κρατάει την ίδια στάση με τη νόνα και τον διαβεβαιώνει πως δεν ήξερε ότι ο πατέρας του διατηρούσε κρυφή σχέση. Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αναθέτει στον Σπύρο να το ψάξει. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ηλιάνας την ειδοποιεί πως κατόπιν ενεργειών του Μιχαήλ, έχει βγει εισαγγελική εντολή για τη σύλληψή της από τη Γιούροπολ.

Η Ηλιάνα τρομοκρατημένη παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα της και του ζητάει να τη βοηθήσει. Στην Αθήνα, ο Δημήτρης ετοιμάζεται να παντρευτεί, τραβώντας την κόντρα με τον πατέρα του στα άκρα, ενώ ο Φοίβος αποκαλύπτει στη Νίκη το σχέδιό του για το ριφιφί, εισπράττοντας μια απρόσμενη αντίδραση. Η Νίκη αντιδρά πολύ άσχημα σε αυτό που της είπε ο Φοίβος και του λέει ότι θα πάει στην αστυνομία! Στο μεταξύ, ο Σίμος κάνει γερή “μπάζα” στη λέσχη και δίνει όλο το ποσό στην Εύα, κάνοντας την να αισθανθεί άσχημα για τις κατηγορίες που του εξαπολύει τον τελευταίο καιρό!

”8 Λέξεις” 16/10: Το συγκλονιστικό νέο για τον πατέρα του Οδυσσέα

Ο Άκης φτάνει στα όριά του με το θέμα της Ηλιάνας, γι’ αυτό πάει στο πολιτικό γραφείο του Μιχαήλ και του κάνει μια επίθεση άνευ προηγουμένου! Η Ευγενία δείχνει ανασφαλής για τον γάμο της με τον Δημήτρη, παρόλα αυτά το ζευγάρι πάει στο Δημαρχείο και παντρεύεται κρυφά από όλους! Ο Μιλτιάδης εκφράζει αντίθετη άποψη από τον Αλέκο και για άλλη μια φορά ο Μιχαήλ τον ακολουθεί πιστά. Ο Φοίβος ξεκινάει το σκάψιμο μαζί με τους συνεργάτες του, τις εργασίες όμως σταματάει ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα της Νίκης! Ο Οδυσσέας μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό για τον πατέρα του.

”8 Λέξεις” 16/10: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις