Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ουίλιαμ και Κέιτ στο Πακιστάν: Στα απομονωμένα βουνά του Ινδοκούς το πριγκηπικό ζεύγος
LIFESTYLE

Ουίλιαμ και Κέιτ στο Πακιστάν: Στα απομονωμένα βουνά του Ινδοκούς το πριγκηπικό ζεύγος

Ουίλιαμ και Κέιτ στο Πακιστάν: Το λαμπερό ζευγάρι συναντήθηκε με μέλη της φυλής Καλάς, η οποία υποστηρίζει πως τα μέλη της είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ουίλιαμ και Κέιτ στο Πακιστάν: Την φυλή Καλάς στο βόρειο Πακιστάν, που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, επισκέφθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της πενθήμερης περιοδείας τους στο Πακιστάν και το ζευγάρι έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες ανθρώπους της φυλής. Υπενθυμίζεται ότι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε επισκεφθεί την φυλή Καλάς πριν 28 χρόνια. Αυτό αναφέρεται γιατί στο εν λόγω χωρίο ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ γνώρισαν μια γυναίκα που ονομάζεται Νταϊάνα από την μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η γιαγιά της γυναίκας είχε συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν εκείνη επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Πακιστάν και την περιοχή των Καλάς, το 1991.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φόρεσαν τα παραδοσιακά καπέλα των Καλάς, που φέρουν ένα φτερό στο κέντρο, που είχε φορέσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το πριγκηπικό ζεύγος άκουσε τα προβλήματα των χωρικών, που προκαλούνται από τις πλημμύρες ως συνέπεια των γειτονικών παγετώνων που λιώνουν.

Ουίλιαμ και Κέιτ στο Πακιστάν: Ενίσχυση του προφίλ στη μετά-Brexit εποχή

Η επίσκεψη του πριγκηπικού ζεύγους στο Πακιστάν θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το ισλαμικό κράτος της Βρετανικής Κοινοπολιτείας ενόψει Brexit στο πλαίσιο των προσπαθειών της κυβέρνησης να ενισχύσει τις διεθνείς σχέσεις της χώρας στην μετά -brexit εποχή, που βρίσκεται «προ των πυλών».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις