Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Ο Νίκος Αποστολόπουλος ”έριξε” το ριάλιτι
LIFESTYLE

GNTM 2: Ο Νίκος Αποστολόπουλος ”έριξε” το ριάλιτι

GNTM 2: Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε με τα πιο σκληρά λόγια και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι είναι ένα πρόγραμμα χαμηλού επιπέδου.

GNTM 2: Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε με τα πιο σκληρά λόγια για το GNTM 2 και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι είναι ένα πρόγραμμα χαμηλού επιπέδου. Ο σχεδιαστής μόδας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open Beyond, «Ευτυχείτε», σχολίασε τη δήλωση της Βίκυς Καγιά, η οποία είχε πει, ότι «ο χώρος της μόδας βλέπει GNTM». Ο ίδιος διαφώνησε με αυτήν την άποψη χαρακτηρίζοντάς τη κουτή, ενώ στη συνέχεια σχολίασε αρνητικά το ριάλιτι μόδας. Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε συγκεκριμένα: «Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι ο κόσμος της μόδας είναι τόσο χαμηλού επιπέδου και ηλίθιος, ώστε να είναι καρφωμένος πάνω σε αυτή την αηδία, μάλλον κουτό ακούγεται και δεν ξέρω γιατί το είπαν.

Ο κόσμος της μόδας είναι πολύ πιο έξυπνος. Παρακολουθεί άλλα πράγματα και πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα από ένα ριάλιτι κακής ποιότητας στο οποίο λένε μόνο αηδίες». Ο σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την αρνητική του άποψη για το ριάλιτι, τονίζοντας πως ο χώρος της μόδας είναι πολύ έξυπνος για να το παρακολουθεί. Στο ίδιο απόσπασμα, ο Λάκης Γαβαλάς τρολάρει με χιούμορ την ίδια δήλωση!

 GNTM 2: Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή του

GNTM 2: Η αρχή της καριέρας του 

Ο πατρινός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως δικηγόρος και έγινε διδάκτωρ πολιτικών επιστημών το 1977. Το 1985 ξεκίνησε δικό του οίκο μόδας στο Παρίσι, προκαλώντας επανάσταση στο σχεδιασμό ανδρικών εσωρούχων. Από τότε συνεχίζει να δημιουργεί συλλογές ανδρικών και γυναικείων ρούχων, αρωμάτων, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού. Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε πως από μικρό παιδί ήθελε να είναι ανεξάρτητος και να μαζεύει λεφτά.

Έμαθε την πειθαρχία από μικρός, αφού δούλευε στον πατέρα του, που έφτιαχνε σέλες για άλογα. Αν και δεν του άρεσε καθόλου, τον έπαιρνε μαζί του. Εξομολογήθηκε πως αργότερα, όσο ήταν στη Γαλλία, για να επιβιώσει και για να έχει χρήματα, εφόσον ο πατέρας του δεν μπορούσε να του στείλει άλλα λεφτά, πουλούσε τυρόπιτες, σπανακόπιτες και ταραμοσαλάτα. Όπως είπε, με τα λίγα λεφτά που είχε, αγόρασε ένα φουρνάκι κι ένα μίξερ και τα έφτιαχνε ο ίδιος.

  GNTM 2: Δείτε απόσπασμα από παλιότερη συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις