Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Τρομακτικό βίντεο – Όχημα παρασύρει γυναίκα
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Τρομακτικό βίντεο – Όχημα παρασύρει γυναίκα

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στον οποίο διεξάγονται έργα για το μετρό, με αποτέλεσμα οι δυο λωρίδες κατεύθυνσης να είναι συρρικνωμένες.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στον οποίο διεξάγονται έργα για το μετρό, με αποτέλεσμα οι δυο λωρίδες κατεύθυνσης να είναι συρρικνωμένες, ενώ και η διέλευση των πεζών γίνεται με δυσκολία. Συγκεκριμένα στη συμβολή των Οδών Φλέμινγκ και Δελφών, μια νεαρή προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από άλλο σημείο. Πέρασε αρχικά πίσω από ένα αυτοκίνητο, από το οποίο είχε μόλις κατέβει ο συνοδηγός. Ωστόσο, ένα διερχόμενο όχημα που ερχόταν από πίσω και προσπέρασε το σταθμευμένο όχημα, την παρέσυρε με μεγάλη σφοδρότητα. Η κοπέλα εκτινάχθηκε στον αέρα από το σφοδρό χτύπημα, το σταθμευμένο όχημα επίσης παρασύρθηκε, ενώ από θαύμα γλίτωσε κι ο συνεπιβάτης του οχήματος, επειδή βρισκόταν μισό βήμα πιο πίσω. Η 23χρονη, γλίτωσε με ένα μόλις κάταγμα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Πριν δυο μέρες, στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας μεταφέρθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην συμβολή των οδών Ευαγγέλου και Κλεισθένους στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει τραυματιστεί ελαφρά όμως προληπτικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις